ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Αγωνιστικό κάλεσμα των αγροτικών μπλόκων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:32:00 μ.μ. |

















ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. 

 Ο αγώνας των φτωχών αγροτών είναι και αγώνας ολόκληρης της εργατικής τάξης και των συμμάχων της. Οι εργατοϋπάλληλοι, η μικρομεσαία αγροτιά, οι αυτοαπασχολούμενοι πρέπει να αναπτύξουμε κοινούς στόχους και αλληλεγγύη. Η αιτία των προβλημάτων είναι κοινή και επομένως οι αγώνες μας πρέπει να πετυχαίνουν την υποστήριξη του ενός με του άλλου. Παλεύουμε ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ, των ελληνικών κυβερνήσεων και των μονοπωλίων.

Το «όλοι για έναν και ένας για όλους» πρέπει να γίνεται πράξη καθημερινά

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες, τους αυτοαπασχολούμενους να συγκεντρωθούν στις 9:30 το πρωί της Τετάρτης 19/2, στο χώρο του Μπλόκου στο Ανυφί, όπου θα αναχωρήσουν τα πούλμαν με κατεύθυνση την Αθήνα και το συλλαλητήριο των αγροτών, στην πλατεία Βάθη.


Την Τετάρτη 19 Φλεβάρη οι αγρότες με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή αγροτικών μπλόκων κατεβαίνουν στην Αθήνα. 9:30 το πρωί αναχωρούν πούλμαν από το Μπλόκο του Ανυφιού.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΠΑΜΕ-ΠΑΣΥ-ΠΑΣΕΒΕ-ΜΑΣ-ΟΓΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ