ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ομιλία και συνεντευξη τύπου του υποψήφιου Περιφερειάρχη με την «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο» Δ. Δολτσινιάδη στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 π.μ. |

Ομιλία στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο Αργολίδας στο Ναύπλιο πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 24 Μαρτίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο» Συναγωνιστής Δημήτρης Δολτσινιάδης, ενώ προηγουμένως παραχώρησε και συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο καταξιωμένος θωρακοχειρουργός Δημήτρης Δολτσινιάδης στην ομιλία του επισήμανε ότι «η Πελοπόννησος είναι η Ιδεολογία μας» και έκανε ειδική αναφορά στον Μυκηναϊκό Πολιτισμό, στην Αρχαία Σπάρτη και στον Μυστρά. Παράλληλα ανέλυσε τις στοχευμένες προτάσεις των Ελλήνων Εθνικιστών προκειμένου η Περιφέρεια Πελοποννήσου να καταστεί ένας τόπος-πρότυπο σε όλους τομείς.  Ειδικότερα για την Αργολίδα έθεσε ως προτεραιότητες το πολύ σοβαρό θέμα της επέκτασης του δικτύου άρδευσης του Αναβάλου, την ασφάλεια των κατοίκων, η οποία και δοκιμάζεται καθημερινά από την παραβατικότητα των Ρομά και των λαθρομεταναστών, καθώς και την δημιουργία συγχρόνων και τελευταίας γενιάς υποδομών για την διαχείριση των απορριμμάτων. 
Από την πλευρά του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Συναγωνιστής Δημήτρης Δημούλης μιλώντας στους Αργολιδείς τόνισε ότι το Σύστημα των φαύλων που οδήγησε την Πατρίδα μας στην σημερινή κατάσταση θα συνεχίσει να μας πολεμά με κάθε τρόπο γι’ αυτό και είναι απόλυτη ανάγκη, εν όψει και των διπλών εκλογών του Μαΐου, να δηλώσουν συμμετοχή ως εκλογικοί αντιπρόσωποι όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματός μας.
Η εκδήλωση έκλεισε με τους παρευρισκόμενους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ