ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Είσαστε όλοι σας ανάξιοι - Οι πρώην, οι νυν και οι επόμενοι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:18:00 μ.μ. |























 Ποτέ μου δεν ειδοποιήθηκα για την αλλαγή του δρόμου που θα γινόταν κάτω από το σπίτι μου. Ξαφνικά στις 20 Νοέμβρη κλείσαν οι δρόμοι και εμφανίστηκαν οι μπουλντόζες.Ρωτήσαμε τι θα γίνει και μας είπαν πεζόδρομος.Αρχισαν τα έργα μπροστά από το ψιλικατζίδικο του Χρόνη και σκάφτηκε ο τόπος.Επεσαν τα τσιμέντα και μετά ξανασκάφτηκαν ,για δεύτερη φορά γιατί είχαν ξεχάσει λέει να μελετήσουν τις αποχετέυσεις ομβρίων.Δηλαδή είχαν ξεχάσει να σκεφτούν που θα πάνε τα βροχόνερα.

Σκάφτηκαν τα πάντα και έφτασε η ώρα να σκαφτεί και ένα κολυμβητήριο.Ετσι νόμιζα ,μέχρι που μου είπαν με δισταγμό πως είναι πέργκολα.Οταν χτίστηκε το γιαπί ,όλοι σταμάταγαν να ρωτήσουν τι είναι.Κανείς δεν ήξερε και οι 8 στους 10 εκδήλωναν τον αποτροπιασμό τους.Πήγα λοιπόν να μάθω τι είναι ,στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου.

Ο πεζόδρομος μετά πέργκολας ήταν ιδέα Αναγνωσταρά.Εδωσε την μελέτη σε ένα μηχανικό ονόματι Κοντοσταθάκος και αυτός έφτιαξε στο μυαλό του και στο σχέδιο ,έναν πεζόδρομο κρανίου τόπο και μια οικοδομή πολυκατοικίας που συνοδεύεται από τσιμεντένια παγκάκια.

Στην συνέχεια ο κ.Μπεντενίτης ,ο κ.Δημόπουλος ,ο κ. Μαργέλος και ο κ.Σαρρής που απαρτίζουν την επιτροπή αρχιτεκτονικού και περιβαλλοντολογικού ελέγχου αποφάνθηκαν πως όλα αυτά είναι ωραία και ταιριάζουν στην πόλη και είπαν ΔΕΚΤΟ φαντάζομαι ,αφού διάβασαν την εισήγηση της κυρίας Αθανασούλη που ήταν αναπληρώτρια πρόεδρος της επιτροπής.Εσεις δεν είστε αρχιτέκτονες ,είστε σκέτοι μπετατζήδες.

Στη συνέχεια όλα πήγαν προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο.Εκεί λοιπόν με παρόντες τον δήμαρχο κ.Κωστούρο και ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ,πλην Χρόνη ,Παπαδημόπουλου,Τσίρου,Νικολάου,Σαλεσιώτη,Αναγνωσταρά,το ΒΡΗΚΑΝ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΉΦΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ εκτος από Μερμιγκη ,Κουτρουμπή που κάπνιζαν απέξω.

Ο κ.Γραμματικόπουλος είπε ότι είναι ένα ωραίο έργο ,ο κύριος Γκιόλας ότι πρέπει να μεταφυτευτούν οι φοίνικες και ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΚΤΟ.

Επειδή στη μελέτη λέει να βγάλετε κάποιους φοίνικες για να μην ενοχλείται το μάτι μας από το πράσινο.Εγώ λέω ,οι 4 τρυπίτσες που ανοίξατε στα θεμέλια των κολονών για να φυτέψετε κανά φυτό ,το ότι δεν έχετε περάσει σωλήνες για πότισμα ,δείχνει ότι σας νοιάζει το τσιμέντο.Πέργκολα γινόταν και με 10 ξύλινα δοκάρια.Οχι με 1500.000. ευρώ που μου κοτσάρατε στην πινακίδα.Φτιάξατε έναν κρανίου τόπο ,που θα βράζει το καλοκαίρι,ποιος θα περπατάει; Οσο είναι καιρός ανοίξτε καμιά τρύπα και φυτέψτε κανα δεντράκι γιατί μας μουρλάνατε στο μάρμαρο.Οποιος συμπολίτης συμφωνεί ας τους πιέσει να φυτέψουν δέντρα και όχι να αφαιρέσουν.

Ένα ολόκληρο δημοτικό συμβούλιο αποφάνθηκε ότι είναι ωραίο.Σήμερα μια κυρία μου είπε ότι αν βγεί οκ. Γραμματικόπουλος θα το γκρεμίσει.Αγαπητοί δημοτικοί σύμβουλοι,μου φαίνεται κοιμόσαστε.Σας παρακαλώ βαλτε κανα δεντράκι τώρα που είναι καιρός και μην παριστάνετε τους έκπληκτους.Βάλτε κανά ξύλινο παγκάκι και καμιά σκιά ,γιατί δεν μπορεί να ζήσει ,άνθρωπος στην ξεραίλα που ονειρεύεστε.Αουφίντερζεν,μην μου στείλετε κανά εκλογικό φυλλάδιο ,γιατί θα έρθω να σας το φέρω πίσω και να σας γνωρίσω από κοντά.

Τέλος ,επειδή διάβασα πως έχετε σκοπό να βγάλετε τους φοίνικες ,γιατί ενοχλούν το οπτικό πεδίο,σας παρακαλώ να έρθετε με το περιπολικό γιατί θα είμαι εκεί δεμένος με τους φοίνικες.Σας δηλώνω πως σταδιακά θα ανοίγω τρύπες και θα φυτεύω δεντράκια , όπου μου καπνίσει,γιατί το ίδιο κάνετε και σεις ,ότι σας καπνίσει.

Τάσος Κυριάκου 
βασ.Κωνσταντινου 43 Ναύπλιο
(πάνω από την πέργκολα)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ