ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Γιατί “Επόμενη μέρα” – Γιατί Δημήτρης Κωστούρος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:35:00 π.μ. |
 Στις σημερινές συνθήκες που ο κόσμος υποφέρει, δεν υπάρχουν περιθώρια για μεγάλα λόγια: για τον καθένα πλέον μιλάνε οι πράξεις και το έργο του. Αυτή είναι η “Επόμενη Μέρα.” Ένας Συνδυασμός , με όλη τη σημασία της λέξης: συνδυάζουμε τη γνώση και την εμπειρία μας με την ανανέωση προσώπων και ιδεών· την προσήλωση στην αντιμετώπιση των μικρών καθημερινών προβλημάτων, με το όραμα για την αναγέννηση του Δήμου μας. Ένας Συνδυασμός που έχει αποδείξει στην πράξη ότι βάζει πάνω από όλα τον τόπο και τις ανάγκες των ανθρώπων του· που παράγει αποτελέσματα προς όφελος όλων των κατοίκων, σε κάθε γωνιά του ενιαίου Δήμου Ναυπλιέων. Ο μοναδικός που μπορεί να εγγυηθεί την επόμενη μέρα, όχι με συνθήματα και αοριστολογίες αλλά με συγκεκριμένο πρόγραμμα και τη δέσμευση να συνεχίσουμε στο δρόμο δημιουργίας που έχουμε ήδη χαράξει.
Με παρεμβάσεις μικρότερης και μεγαλύτερης κλίμακας, από τις πεζοδρομήσεις μέχρι την προστασία των ελεύθερων χώρων, αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής και την εικόνα της πόλης. Με έργα που αλλάζουν την όψη του τόπου μας, θέτουμε τις βάσεις για μια επόμενη μέρα ανάπτυξης, με στήριξη της τοπικής οικονομίας. Από το λιμάνι και τη μαρίνα μέχρι διοργανώσεις που προβάλλουν το Δήμο μας διεθνώς, εγγυόμαστε μια επόμενη μέρα με προοπτικές ευημερίας.

Με την επιμονή στην κοινωνική πολιτική και με παρεμβάσεις για την ανάδειξη της αλληλεγγύης ως βασικής μας αξίας, δίνουμε πολύτιμες ανάσες στην κοινωνία που στενάζει. Γιατί σήμερα είναι κοινωνικά κατεπείγον ο Δήμος να λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας και να εγγυάται μια επόμενη μέρα με αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης για το σύνολο των πολιτών.

Με την τακτοποίηση των οικονομικών και την αποτελεσματικότητα στην απορρόφηση κάθε επιπλέον χρηματοδότησης, παραδίδουμε στους πολίτες ένα Δήμο έτοιμο να διαχειριστεί την επόμενη μέρα του.

Με έναν άνθρωπο στο τιμόνι που τον χαρακτηρίζει η εργατικότητα, έναν άνθρωπο ικανό να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει άμεσες και κατάλληλες λύσεις, με έναν άνθρωπο που έχει συσσωρευμένη περία και, ταυτόχρονα, είναι απλός και προσιτός, με τον Δημήτρη Κωστούρο προχωράμε στην επόμενη μέρα.
Με την “Επόμενη Μέρα” και τον Δημήτρη Κωστούρο, ο Δήμος Ναυπλιέων γίνεται αντάξιος των δημοτών του, της Ιστορίας του και των απαιτήσεων που θέτουν οι καιροί μας.

Στο μεγάλο ραντεβού στις 18 Μαΐου, θα είμαστε όλοι εκεί: για να προασπίσουμε τον τόπο που ζούμε και τον τρόπο που δημιουργούμε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ