ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ρε δεν γινόμαστε άνθρωποι με τίποτα...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:40:00 π.μ. |
 Τι να πούμε, είναι το DNA μας, είναι το ξερό μας το κεφάλι, είναι ο ήλιος, η θάλασσα, ο ανάδρομος Ερμής, η μ@λ@κί@ που μας δέρνει, ή όλα αυτά μαζί!!! Δεν πρόλαβε να στεγνώσει καλά καλά το τσιμέντο από την αναπλαση της οδού Σιδηράς Μεραρχίας στο Ναύπλιο και άρχισε το ξήλωμα και οι φθορές.

Τα μαρμάρινα κολονάκια που τοποθέτησε η δημοτική αρχή, για να μην παρκάρουν οι αρούκατοι πάνω στα πεζοδρόμια, άρχισαν να ξηλώνονται γιατί κάποιοι επιμένουν να θέλουν να παρκάρουν, πιστεύοντας πως το όχημα τους χωράει έστω και στραβά, με αποτέλεσμα να τα καταστρέφουν.
Έτσι πολλά από τα μαρμάρινα κολονάκια που τοποθετήθηκαν πρόσφατα εχουν σπάσει πριν καλά καλά στεγνώσει το τσιμέντο με το οποίο ήταν στερεωμένα.
Έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τα κολονάκια γενικός στο Ναύπλιο, αφού λόγο του όγκου των αυτοκινήτων που κατακλύζουν την πόλη οι οδηγοί αναζητούν και τον παραμικρό χώρο για να παρκάρουν και στην προσπαθεια τους αυτή δεν διστάζουν να σπάσουν τα κολονάκια αλλά και φθορά στο όχημα τους να προκαλέσουν.
Έτσι ούτε στο λιμάνι, που δέχεται τον μεγαλύτερο όγκο των αυτοκινήτων, έχουν γλυτώσει τα προστατευτικά.
Όσο για του διαμένοντες στο παλιό Ναύπλιο, αναγκάζονται να κατασκευάσουν πινακίδες για αυτονόητα πράγματα... μην τυχών και δεν μπορούν να μπουν στο μαγαζί τους!!! 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ