ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Εκδήλωση από τη Χρυσή Αυγή Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. |























Δελτίο τύπου

Μικρά για μια ακόμη φορά αποδείχτηκαν τα γραφεία της Τ.Ο Αργολίδας στο Ναύπλιο για τους συμπατριώτες μας που προσήλθαν το Σάββατο 19 Ιουλίου το απόγευμα προκειμένου να ενημερωθούν για τις πολιτικές και δικαστικές εξελίξεις, αλλά και να δείξουν ότι δεν λυγίζουν από τις αθλιότητες της χούντας του Σαμαρά.

Την ώρα που οι «αγωνιστές» του ΣΥΡΙΖΑ με τα ακίνητα και τις υψηλές καταθέσεις κανονίζουν σε ποια παραλία θα κάνουν τις διακοπές τους, δεκάδες Συναγωνιστές με μπροστάρη τον Αρχηγό μας, όντας οι μόνοι και γνήσιοι εχθροί του σάπιου και αμαρτωλού καθεστώτος βρίσκονται στα κελιά της Τιμής δίνοντας τον Αγώνα για Λευτεριά και το μήνυμα για Αντίσταση.
Στις ομιλίες τους οι Συναγωνιστές Δημήτρης Δημούλης, γραμματέας της Τ.Ο και Βασίλης Ζώης, υπεύθυνος επικοινωνίας, αναφέρθηκαν στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών τα οποία και επίσημα τοποθετούν την Χρυσή Αυγή ως τρίτη πολιτική δύναμη και την μόνη ανερχόμενη. Ακόμη έγινε ενημέρωση για την σκευωρία και τις απηνείς διώξεις του Καθεστώτος οι οποίες συνεχίζονται και θα συνεχιστούν, αλλά και στις δικαστικές εξελίξεις με τις φυλακίσεις και τους πρωτοφανείς όσο και αντισυνταγματικούς περιοριστικούς όρους που έχουν επιβληθεί σε Συναγωνιστές.
Με το πέρας της ενημέρωσης ακολούθησε διάλογος με τους Αργολιδείς κάθε ηλικίας που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων, ενώ στην εκδήλωση μετείχαν παλαιοί όσο και νέοι υποστηρικτές, δείγμα ότι καθημερινά ο Λαός μας αφυπνίζεται από τον Αγώνα του Κινήματός για Αλήθεια και Ελευθερία.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ