ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Σε απόσταση και ούτε κουβέντα δεν αντάλαξαν Καμπόσος και Γκαβούνος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:52:00 π.μ. |




















 Μαύρα σύννεφα σκιάζουν τις σχέσεις του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και του προέδρου της ΚΕΔΑ-Μ Νίκου Γκαβούνου. Αυτό φάνηκε με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο όταν κατά την χθεσινη συνεδρίαση του Δ.Σ του Παναργειακού, οι δύο άνδρες όχι μόνο δεν αντάλλαξαν βλέμμα και κουβέντα, αλλά κάθισαν και σε απόσταση μεταξυ τους, ενώ ο κ. Γκαβούνος μειδίαζε επανειλημμένος και χαρακτηριστικά.

Φαίνεται πως το θέμα του Παναργειακού (η μήπως είναι και άλλα;) και η εμπλοκή του κ. Γκαβούνου σε όλη την υπόθεση των Ιταλών, έχει εξοργίσει τον Δήμαρχο που κρατά αποστάσεις από το άλλοτε δεξί του χέρι.
Εξάλλου ο ίδιος ο Δημαρχος κατά την ομιλία του στην γενική συνέλευση του Παναργειακού τόνισε και παρότρυνε με κομψό τρόπο (αλλά ήταν εμφανές για ποιον κτυπά η καμπάνα) τους αιρετούς του δήμου να μην εμπλέκονται στα διοικητικά του Παναργειακού!!!

Ο δήμαρχος φαίνεται πως θεωρεί τον Νίκο Γκαβούνο, που δεν πήρε καν τον λόγο κατά την χθεσινη συνεδρίαση σε αντίθεση με την παρουσίαση των Ιταλών στο παλιό δημαρχείο, συνυπεύθυνο της όλης κακής εικόνας και των κουτσομπολιών που ακούγονται όλες αυτές τις μέρες για τον Δήμο Άργους Μυκηνών.
Είναι αλήθεια πως αν η κατάσταση στον Παναργειακό δεν σταθεροποιηθεί και δεν βρεθεί λύση βιώσιμη, θα ειναι μια μαύρη σελίδα στην δημαρχιακή πορεία του ιδίου του Καμπόσου πόσο μάλλον του κ. Γκαβούνου, που δεν θα μπορεί να αναστραφεί εύκολα και θα τον βαραίνει όσο βρίσκετε στην εξουσία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ