ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ένταση στα δικαστήρια Ναυπλίου κατά την προσαγωγή των γονιών για τον φόνο του 39χρονου στο Άστρος - Ο Α. Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση τους (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:55:00 μ.μ. |




















 Το δικηγορικό γραφείο του Α.Κούγια ανέλαβε την υπεράσπιση των κατηγορουμένων γονέων για την παιδοκτονία του γιου τους στο Άστρος Κυνουρίας.
Ο κ.Κούγιας προσήλθε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου κατά την προσαγωγή των κατηγορουμένων γονέων του 39χρονου στο Άστρος.
Από το γραφείο του κ. Αλέξη Κούγια ανακοινώθηκε:

"Επειδή από την Ασφάλεια Ναυπλίου κατασκευάστηκε μία ψευδής κατηγορία εις βάρος της μητέρας του θύματος κατά την διενέργεια της προανακρίσεως, παρακαλούμε όπως τα όσα διοχετεύονται από την Ασφάλεια Ναυπλίου όσον αφορά στη συγκεκριμένη κατηγορούμενη να τα αντιμετωπίζετε με επιφύλαξη.
Ήδη από την απολογία των τριών συγκατηγορουμένων ενώπιον του Τακτικού Ανακριτού Ναυπλίου διευκρινίστηκαν και διαψεύσθηκαν όλα τα στοιχεία της προανακρίσεως με τα οποία κατασκευάστηκε η κατηγορία εις βάρος της κατηγορουμένης.
Όπως σας είναι γνωστό και οι τρεις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι», αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια."
Επεισόδια έγιναν εν το μεταξύ κατά την διάρκεια προσαγωγής στον ανακριτή Ναυπλίου των γονιών  που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 39χρονου γιού τους.
Φραστική επίθεση δέχθηκαν οι γονείς του θύματος και ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας από την αρραβωνιαστικιά του 39χρονου, η οποία όπως δήλωσε θα παραστεί και πολιτική αγωγή.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ