ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Παναγιώτης Γκρόσιος από την ακαδημία του Αριστέα Άργους επαγγελματίας στον Αστέρα Τρίπολης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:25:00 π.μ. |
























 Μια μεγάλη ποδοσφαιρική επιτυχία για τον 17χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Γκρόσιο ο οποίος υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ Τριπολης με πολύ καλές οικονομικές απολαβές . Ο Παναγιώτης ειναι διεθνής με την εθνική παίδων και νέων και έχει 10 συμμέτοχες με το εθνόσημο και 4 γκολ σε επίσημες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Παναγιώτης  Γκρόσιος  γεννήθηκε στις 28-2-1997 στο Άργος. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 χρόνων στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Αριστέα Αργους των Καλτάκη-Μεφσούτ με προπονητή τον Αποστόλη Κάτσα.
Με τον Αριστέα κατέκτησε 3 παιδικά πρωταθλήματα και μια δεύτερη θέση σε πανελλήνιο τουρνουά στον τελικό με ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης όπου βγήκε και πρώτος σκόρερ. Συμμετείχε σε όλες τις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αργολίδας καθώς και στην περιφερειακή ομάδα όπου κατέκτησε 2 πρωταθλήματα με την ομάδα παίδων και νέων.
Το 2010 σε ηλικία 14 χρόνων πηρε μεταγραφή από τον Αριστέα Αργους για τον Αστέρα Τρίπολης όπου αγωνίζεται μέχρι σημερα στην ομάδα κ-20.
Στη σαιζόν 2013-2014 ήταν ο μοναδικός παίχτης γεννημένος το 1997 που αγωνιζόταν στην κ 20 και πετύχει 6 γκολ. Μετά την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου συμμετέχει στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας του Αστέρα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ