ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεργάτες και στην Αργολίδα αναζητά η PepsiCo - HBH

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:27:00 μ.μ. |
















 Υπαλλήλους με εμπειρία στις πωλήσεις και ικανότητες στην προώθηση των προϊόντων της σε καταστήματα τροφίμων σε πολλές πόλεις ζητά η εταιρεία PepsiCo - HBH. Η εταιρεία θα εντάξει στο δυναμικό της Merchandiser για την τοποθέτηση των προϊόντων της στα super markets των νομών Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Λακωνίας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν απολυτήριο λυκείου ή πτυχίο ανώτερης εκπαίδευσης, ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης, εργατικότητα, συνέπεια, επαγγελματισμό, δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου και μόνιμη κατοικία στους νομούς Αρκαδίας ή Αργολίδας. Οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Η εταιρεία προσφέρει ελκυστικό πακέτο αποδοχών και κινήτρων, αυτοκίνητο και κινητό τηλέφωνο εταιρείας.

Παράλληλα, η εταιρεία θα προσλάβει πωλητή/τρια για την προώθηση των προϊόντων της στα σημεία πώλησης της παραδοσιακής αγοράς στους νομούς Καβάλας και Δράμας. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει εμπειρία στις πωλήσεις καταναλωτικών προϊόντων, απολυτήριο λυκείου ή πτυχίο ανώτερης εκπαίδευσης, ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας & διαπραγμάτευσης, εργατικότητα, συνέπεια, επαγγελματισμό, δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μόνιμη κατοικία στην Καβάλα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους στη διεύθυνση www.pepsicocareers.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ