ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών δεν εκβιάζεται - Οι εποχές που με το μικρόφωνο στο χέρι εκβίαζαν πέρασε ανεπιστρεπτί

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:46:00 μ.μ. |























Δελτίο τύπου

 Στόχος και σκοπός των τηλεοπτικών μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι κοινώς αποδεκτό, ότι θα πρέπει να είναι η πλήρης, έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών, αλλά και η ανάδειξη θεμάτων προς σκοπό επίλυσής τους . Το τελευταίο όμως χρονικό διάστημα, έχουμε διαπιστώσει ότι η δυνατότητα χρήσης τηλεοπτικών συχνοτήτων, χρησιμοποιείται για λόγους που ουδεμία σχέση έχουν με τους καταστατικούς σκοπούς των μέσων αυτών .

Γινόμαστε δέκτες πολύωρων εκπομπών που χαρακτηρίζονται από υπερβολές , αοριστολογίες , λογικά κενά και ανακρίβειες με στόχο τον Δήμο Άργους Μυκηνών. Εύλογα αναρωτιέται κανείς γιατί συμβαίνει αυτό . Γιατί άραγε στην παρούσα φάση επιλέγεται να μπει στο στόχαστρο ο Δήμος Άργους Μυκηνών; Μήπως κάποιοι, με τον τρόπο αυτό προσπαθούν να πιέσουν κάποιους που δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις τους ; Μήπως χρησιμοποιούν την δυνατότητα του τηλεοπτικού μονολόγου, επιδιώκοντας κάτι; Τις απαντήσεις στα ανωτέρω ερωτήματα είναι δεδομένο ότι τις έχουν δώσει ήδη όλοι οι τηλεθεατές μπορούν να αντιληφθούν ευκόλως τις πραγματικές σκοπιμότητες .

Με την παρούσα επιπροσθέτως, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι οιαδήποτε αντικειμενική κριτική είναι ευπρόσδεκτη και πολλές φορές δημιουργική αλλά δεν θα επιτρέψουμε τις ανακρίβειες , τα ειρωνικά σχόλια και τις συκοφαντίες κατά του Δήμου Άργους Μυκηνών . Ο Δήμος Άργους Μυκηνών δεν εκβιάζεται.

Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι, η χρηματοδότηση και το μέσο άντλησης εσόδων των καναλιών είναι η ελεύθερη αγορά και όχι οι ελάχιστοι πόροι των δήμων οι οποίοι καλύπτουν πλέον με δυσκολία τις ανάγκες των δημοτών.

Θα προφυλάξουμε τα συμφέροντα του δήμου αλλά πάνω από όλα την αξιοπρέπεια του.

Δυστυχώς για κάποιους, οι εποχές που με το μικρόφωνο στο χέρι εκβίαζαν πέρασε ανεπιστρεπτί.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ