ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος νέος Διοικητής στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:16:00 μ.μ. | | |
 Τα ονόματα των διοικητών και των υποδιοικητών στις επτά Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) της χώρας, ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης από το υπουργείο Υγείας. Στην 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας τοποθετήθηκε ο γιατρός, Γιώργος Γιαννόπουλος, που εργάζεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.  Α' Υποδιοικητής τέθηκε ο Δημήτρης Κωστακιώτης, μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών. Β' Υποδιοικητής ορίστηκε από την Αιτωλοακαρνανία ο πολιτικός μηχανικός Μιλτιάδης Ζαμπάρας.

Αναλυτικά, επικεφαλής των ΥΠΕ ανά περιφέρεια τοποθετούνται οι εξής:
Στην 1η ΥΠΕ Αττικής αναλαμβάνει διοικητής ο Άγγελος Παπαδόπουλος (παθολόγος ΕΣΥ), με υποδιοικήτριες τις Ιωάννα Διαμαντοπούλου και Χρυσάνθη Κίσκηρα.

Στη 2η ΥΠΕ Πειραιά και Αιγαίου, αναλαμβάνει διοικητής ο Νικόλαος Καρβούνης (ογκολόγος, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ), με υποδιοικητές την Ιωάννα Τσαπαρίκου και τον Χαράλαμπο Πλάτση.

Στην 3η ΥΠΕ Μακεδονίας, διοικητής αναλαμβάνει ο Γιώργος Κίρκος, με υποδιοικητές τον Παύλο Παπαδόπουλο και τον Αγάπιο Γαβριηλίδη.

Στην 4η ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης, διοικητής αναλαμβάνει ο Στρατής Πλωμαρίτης (γιατρός) και υποδιοικητές οι Ηλίας Θεοδωρίδης και Δημήτρης Τσαλικάκης.

Στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, διοικητής αναλαμβάνει ο Νέστορας Αντωνίου (υπάλληλος νοσοκομείου Λάρισας), με υποδιοικητές τον Μιχάλη Βενιζέλο και την Αγγελική Βαγενά.

Στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, διοικητής αναλαμβάνει ο γιατρός Νικόλαος Ηγουμενίδης, με υποδιοικητές την Άννα Τριχοπούλου και τον Στυλιανό Δημητρακόπουλο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ