ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Βούλιαξε την Πρωτομαγιά το Ναύπλιο και η Καραθώνα από τον κόσμο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:47:00 μ.μ. |
 Ιδιαίτερα αυξημένη, σε σχέση με πέρυσι, ηταν η κίνηση των εκδρομέων της Πρωτομαγιάς, αφού η πλειοψηφία επέλεξε οδικούς προορισμούς, ενώ το Ναύπλιο φέτος "βούλιαξε" από κόσμο.
Λίγο το ωραιότατο τριήμερο, λίγο ο καλοκαιρινός καιρός και οι εκδρομείς… όπου φύγει φύγει! Μάλιστα, αν και πέρυσι, σύμφωνα με στοιχεία της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης trivago, στις πρώτες επιλογές βρίσκονταν προορισμοί του Εξωτερικού, φέτος οι περισσότεροι «ψήφισαν» Ελλάδα!
Ο εσωτερικός τουρισμός του τριημέρου έδειξε να προτιμά ιδιαίτερα τα νησιά του Αργοσαρωνικού, όπως την Αίγινα που φέτος προχώρησε σε μια κίνηση - ματ για να αυξήσει την επισκεψιμότητα: με πρωτοβουλία της ένωσης ξενοδόχων του νησιού, διατέθηκαν 1.100 κρεββάτια την παραμονή της Πρωτομαγιάς!
Στους δημοφιλέστερους προορισμούς του τριημέρου και στις πρώτες θέσεις προτίμησης βρέθηκε, το Ναύπλιο και η παραλία της Καραθώνας όπου ο Δήμος οργάνωσε Πρωτομαγιάτικο γλέντι με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.
Αν, πάντως, ανήκετε σε εκείνους που δεν κατάφεραν ή δεν μπόρεσαν να αποδράσουν, υπομονή: του Αγίου Πνεύματος «πέφτει» την Δευτέρα, 1η Ιουνίου, οπότε… έρχεται ξανά τριήμερο!
Και του χρόνου!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ