ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Μονακό το Ναύπλιο για πέντε μέρες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:50:00 μ.μ. | |
 Λίγο από την αίγλη του Μονακό ή της γαλλικής Ριβιέρας "κλέβει" για πέντε ημέρες το Ναύπλιο, καθώς από χθες άρχισαν να καταφθάνουν τα πλωτά παλάτια των σταρ του Χόλιγουντ, στο πλαίσιο της 2ης διοργάνωσης Mediterranean Yacht Show που εγκαινιάζεται το Σάββατο 2 Μαίου στις 7 το απόγευμα και θα διαρκέσει έως τις 6 Μαΐου 2015.
Πρόκειται για μια έκθεση πολυτελών σκαφών, στην οποία παρουσιάζονται περισσότερες από 60 θαλαμηγοί μέχρι 60 μέτρων . Αρκετές από αυτές έχουν νοικιαστεί στο παρελθόν από αστέρες του Χόλιγουντ, μέχρι πριγκίπισσες. 
Η θαλαμηγός «Aqua» είναι αυτή που επιλέγει για τα ταξίδια της στην Ελλάδα η πριγκίπισσα του Μαρόκο, Λάλα Σάλμα, ενώ το γιοτ «Alexandra» είχε ενοικιαστεί πριν από τρία χρόνια μαζί με τη θαλαμηγό «Dragon» και άλλα δύο μικρότερα σκάφη από το ζεύγος Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ, για το ταξίδι τους σε Αιγαίο και Ιόνιο.
Επίσης, η θαλαμηγός «Pollux» είχε νοικιαστεί από την παρέα της Μόνικα Μπελούτσι τον Αύγουστο του 2010, όταν έκανε κρουαζιέρα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.
Η έκθεση απευθύνεται κυρίως σε ξένους επαγγελματίες, ενώ θα έρθουν οι μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου που ασχολούνται με την ενοικίαση τέτοιων θαλαμηγών.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ