ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Αναφορά Ανδριανού στη βουλή με θέμα το έγγραφο του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών για την ΑΣΠΑΙΤΕ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:17:00 μ.μ. | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Α. Μπαλτά με θέμα το έγγραφο του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου για την συνέχιση της λειτουργίας του Παραρτήματος της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Αργολίδα.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:
«Με την παρούσα Αναφορά, επανέρχομαι στο ζήτημα που σας έθεσα με την 3818/306 24-6-2015 Ερώτησή και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων, της οποίας η απάντηση εκκρεμεί, για την ανάγκη διατήρησης σε λειτουργία του Παραρτήματος της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Αργολίδα, και σας κοινοποιώ συνημμένως έγγραφο του Δημάρχου Άργους - Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου όπου αναφέρονται τόσο οι λόγοι που καθιστούν επιτακτική την συνέχιση της λειτουργίας του Παραρτήματος στην Αργολίδα, όσο και οι δαπανηρές εργασίες τις οποίες ανέλαβε ο Δήμος για την προετοιμασία του κτηρίου που φιλοξενεί το Παράρτημα

Κατόπιν αυτών, σας καλώ να συμπεριλάβετε τα επιχειρήματα του εγγράφου του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών στην εξέταση από πλευράς σας του δίκαιου αιτήματος για την παραμονή του Παραρτήματος της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Αργολίδα».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ