ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Υπερσύγχρονο το νέο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Άργους Μυκηνών (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:16:00 μ.μ. | |
Ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος παρουσίασε σήμερα σε εκδήλωση την αίθουσα του νέου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Άργους Μυκηνών στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου.

 Προκειται για ένα έργο που είχε εξαγγείλει η Δημοτική αρχή και πήρε σάρκα και οστά μετά από επίπονες προσωπικές προσπάθειες του Δημάρχου Δ.Καμπόσου.
Η αίθουσα όπως ανέφερε στην παρουσίαση ο κ. Καμπόσος ειναι εφοδιασμένη με τον τελευταίο τεχνολογικό εξοπλισμό, έχει προδιαγραφές να φιλοξενήσει οποιαδήποτε εκδηλωση, ακόμα και θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, ενώ υπάρχει ειδική είσοδος για τα ΑμεΑ
 Το Άργος πλέων διαθέτει μια αίθουσα κόσμημα για τις ανάγκες των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου και όχι μόνο.
 Στην εκδήλωση παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιουνίου 2015 παρευρέθηκαν, ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Άργους Μυκηνών, πρόεδροι Νομικών Προσώπων, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι όλων των Πολιτιστικών φορέων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Άργους Μυκηνών, και απλός κόσμος.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε βίντεο με την πορεία των εργασιών για την ολοκλήρωση του έργου, ενώ έκλεισε με μικρή μουσική συναυλία.
Τα επίσημε εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου θα πραγματοποιηθούν στο τέλος καλοκαιριού. Δείτε παρακάτω την ομιλία του Δημάρχου κατά την παρουσίαση του Πνευματικού Κέντρου:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ