ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Συγκλονισμένη η Ασίνη από τον πρόωρο θάνατο του Αντώνη Παπαδόπουλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:40:00 μ.μ. |
 Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 55 χρονών ένας Καλός Φίλος ο Αντώνης ο Παπαδόπουλος , δραστήριος άνθρωπος σε όλους τους κοινωνικούς, πολιτιστικούς φορείς όχι μόνο για το χωριό της Ασίνης αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Ειδικά για το χωριό κράτησε ζωντανή σε δύσκολες στιγμές μαζί με τον αείμνηστο Θοδωρή την Ομάδα του χωριού που στη πορεία την χαρήκαμε και την χαιρόμαστε. 

Αργότερα με την συμμετοχή του στο εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγ. Δημητρίου επιτέλεσε αξιοσέβαστο έργο σε συνεργασία με όλο το εκκλησιαστικό συμβούλιο. 

Τα έργα του θα παραμείνουν ζωντανά να μας τον θυμίζουν και ταυτόχρονα να μας γεμίζουν Πίστη και Δύμανη έτσι ώστε να συνεχίσουμε το έργο που αφήνει πρόωρα .

Εύχομαι στην οικογένειά του την σύζυγό του Λαμπρινή στις δύο Καλές του Κόρες την Νίκη και την Τόνια να ζήσουν να τον θυμούνται και μαζί με την οικογένειά του και σε όλους εμάς που κατά καιρούς συνεργαστήκαμε μαζί του να τον θυμόμαστε και να αποτελεί σύμβολο εργατικότητας , πίστης , και δύναμης στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε .

Αγαπητέ Φίλε Αντώνη καλό παράδεισο εκεί που από σήμερα θα βρίσκεσαι

ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Όσοι θέλουν να παρευρεθούν στην κηδεία, θα γίνει σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 6 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου Ασίνης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ