ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Πανικός από τον κροκόδειλο "Σηφάκη" σε παραλία του Ναυπλίου!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:07:00 μ.μ. |
 Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο όταν ένα νεαρό κορίτσι άρχισε να φωνάζει... βοήθεια, βοήθεια, κροκόδειλος, κροκόδειλος!!!

Όπως είναι φυσικό στο άκουσμα και μόνο των κραυγών του κοριτσιού όλοι πάγωσαν και όσοι ηταν μέσα στην θάλασσα βγήκαν έντρομοι έξω, ενώ οι γονείς έτρεξαν να μαζέψουν τα παιδιά τους. Ένας γονιός πήρε την απόφαση να μπει στην θάλασσα και να εντοπίσει τον κροκόδειλο, αν και δεν το πίστευε...Πραγματικά μετά από λίγο φώναξε και αυτός έντρομος πως πραγματικά ένας κροκόδειλος βρίσκεται μέσα στην θάλασσα στα 5-6 μέτρα από την ακτή. 
Τότε ηταν που έγινε χαμός και από την φασαρία και την αναστάτωση που επικράτησε, ένας ψυχραιμότερος, που σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να πιστέψει πως ένας κροκόδειλος μπορεί να ζει στην θάλασσα, βούτηξε με μάσκα και μετά από λίγο έβγαλε το... "θηρίο" στην επιφάνεια.
Δεν ηταν τίποτε άλλο από ένα παιδικό παιχνίδι όπου με την μεγέθυνση που προκαλεί το νερό φαινόταν υπερδιπλάσιο, ενώ με τον κυματισμό...κουνιόταν κι όλας!!! 
Φυσικά τα γέλια και τα πειράγματα έδωσαν και πήραν, ενώ δεν άργησαν να δώσουν και το κατάλληλο όνομα στο "ερπετό" που έγινε η μασκότ της παραλίας. Από σήμερα λοιπόν η Καραθώνα έχει τον Σηφάκη της...!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ