ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Πλήθος εκδηλώσεων σήμερα Κυριακή των Βαΐων στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:07:00 μ.μ. |
 Πολλές εκδηλώσεις περιλαμβάνει το Πασχαλινό πρόγραμμα του Δήμου Ναυπλιέων για σήμερα Κυριακή των Βαΐων με bazaar, Πασχαλινό Εργαστήρι,  «Κυνήγι του Χαμένου Αυγού», παραμύθια, εργαστήρι διακόσμησης αυγού, αλλά και κατανυκτικές μελωδίες για την είσοδο των πιστών στην Μεγάλη εβδομάδα.

Αναλυτικά:


11.00-20.00 Ναύπλιο - Πλατεία Συντάγματος Πασχαλινό bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Χειροποίητες δημιουργίες φτιαγμένες με αγάπη και φαντασία. Πασχαλινές λαμπάδες και δώρα από το Δημιουργικό Εργαστήρι του Οργανισμού.

11.30-13.00 Ναύπλιο - Goody’s Burger House «Τα λαγουδάκια που έτρωγαν …ρύζι!!!» Εικαστικό Πασχαλινό Εργαστήρι , με συντονίστρια την εικαστικό Αναστασία Παπαγεωργίου από……. με ένα Καλειδοσκόπιο…

Αμέσως μετά, στις 13.00 Ναύπλιο - Πλατεία Καποδίστρια σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε στο «Κυνήγι του Χαμένου Αυγού» μαζί με όλους τους συντονιστές του ….με ένα Καλειδοσκόπιο».

12.00 Ναύπλιο - Πεζόδρομος Βασιλέως Κωνσταντίνου (ανάμεσα πάρκο Κολοκοτρώνη και πάρκο ΟΣΕ) Το Κέντρο Λογοθεραπείας και Δημιουργικής Απασχόλησης «Δημιουργώ» σας προσκαλεί στην αφήγηση παραμυθιού με τίτλο: Η κυρία Φτούσου… στο καλύτερο spa ομορφιάς για την Πασχαλιά! Ακολουθεί εργαστήρι διακόσμησης αυγού.

19:30 Ναύπλιο - Ακολουθία του Νυμφίου στις εκκλησίες της πόλης Χορωδιακό σχήμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Αναστασίου

21.00 Ναύπλιο - Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου (μετά το πέρας της ακολουθίας) «Από το θρίαμβο στην Σταύρωση και την ταφή Του» Το γυναικείο φωνητικό σύνολο «Συμφωνία» και η χορωδία νέων παιδιών Ναυπλίου «Tamperamento» παρουσιάζουν πρόγραμμα με ύμνους και ωδές από τη Μεγάλη Εβδομάδα αλλά και ευρύτερου θρησκευτικού περιεχομένου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ