ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Γκιόλας: 1 δισ. ευρώ στην αγορά με τα προγράμματα ΕΣΠΑ για μικρομεσαίους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:38:00 π.μ. | |
Γκιόλας: 1 δισ. ευρώ στην αγορά με τα προγράμματα ΕΣΠΑ για μικρομεσαίους
 Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Αργολίδα ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Γκιόλα γίνεται γνωστό ότι ο πρώτος κύκλος των τεσσάρων προγραμμάτων του νέου ΕΣΠΑ για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα ρίχνει στην αγορά 1 δισ. ευρώ, μέσω της ενίσχυσης 8.500-9.500 επιχειρήσεων, σύμφωνα και με όσα ανέφερε ο υφυπουργός Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Αλ. Χαρίτσης .

Τα αποτελέσματα των αιτήσεων για τα τέσσερα πρώτα προγράμματα μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας που υλοποιούνται αυτή την περίοδο, τα οποία ανακοινώθηκαν την περασμένη Τετάρτη, έδειξαν ότι υπήρξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, είπε ο κ. Χαρίτσης. Πλέον, ακολουθεί η αξιολόγησή τους.

Ακολουθεί, στο δεύτερο κύκλο, η υλοποίηση των προγραμμάτων από το Σεπτέμβριο, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και δέσμη άλλων προγραμμάτων, που θα αρχίσουν να υλοποιούνται από τον ίδιο μήνα.

Ο πρώτος κύκλος των τεσσάρων προγραμμάτων αφορά ένταξη 8.500-9.500 αιτήσεων που αντιστοιχούν σε ενισχύσεις άνω του μισού δισ. ευρώ. Εάν συνυπολογιστεί και η ίδια συμμετοχή όσων ενταχθούν, η συνολική επένδυση θα φτάσει το 1 δισ. ευρώ, κατά τον υφυπουργό Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ. Οι εκταμιεύσεις θα ξεκινήσουν μετά την ολοκλήρωση της ένταξης στα προγράμματα και η διαδικασία έχει επιταχυνθεί κατά πολύ, προσέθεσε.





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ