ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Γ. Γκιόλας: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ χρωστάνε πάνω από 300 εκατ. ευρώ (ηχητικό)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:43:00 μ.μ. | |
Γ. Γκιόλας: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ χρωστάνε πάνω από 300 εκατ. ευρώ (ηχητικό)
 Τεράστια πολιτική ήττα θα είναι μία πιθανή αλλαγή ονόματος πολιτικού φορέα προκειμένου να αποφύγει την αποπληρωμή των χρεών του, είπε ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο" και την εκπομπή  "Φυλή των Φίλων" του Κώστα Αρβανίτη.


Τα κόμματα έχουν υπερβεί τα 400 εκατ. ευρώ, με τουλάχιστον 170 εκατ. ευρώ οφειλές για τη Νέα Δημοκρατία και τουλάχιστον 130 εκατ. ευρώ από το ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ο κ. Γκιόλας, που είναι μεταξύ άλλων και μέλος της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής που διερευνά τον τρόπο με τον οποίο οι τράπεζες χορηγούσαν δάνεια στα κόμματα τα τελευταία χρόνια.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι «θα ήθελαν να οδηγήσουν τα χρέη τους σε ένα μεγάλο «κούρεμα», αλλά η προσέγγιση αυτή δεν έχει γίνει, απλώς εδώ και μία πενταετία δεν πληρώνονται ούτε καν οι τόκοι».

Σχολίασε εξάλλου, για την πιθανότητα ένας φορέας να αλλάξει όνομα προκειμένου να απαλλαγεί από τα χρέη προηγούμενων χρήσεων στα πρότυπα αρκετών αθλητικών ανώνυμων εταιρειών, ότι «θα είναι κατάπτυστοι στην κοινωνία, θα είναι τεράστια πολιτική ήττα, να αλλάξει ένα κόμμα και αντί να λέγεται Χ να λέγεται... παπαγάλος».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ