ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Αργολίδα: Αγόρασαν στο Άργος πίτα σουβλάκι για μικρό παιδί και μέσα βρήκαν... κομμάτι γυαλί!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:12:00 μ.μ. |
Αργολίδα: Αγόρασαν στο Άργος πίτα σουβλάκι για μικρό παιδί και μέσα βρήκαν... κομμάτι γυαλί!!!
 Σοκ για μια μητέρα στο Άργος όταν αγόρασε ένα σουβλάκι πίτα για το μικρό παιδί της από κατάστημα της πόλης και μέσα βρήκαν ένα κομμάτι... γυαλί!!! Αντιλαμβάνεστε τον τρόμο που κυρίευσε την γυναίκα στην θέα του γυαλιού και τους άμεσους κινδύνους που διέτρεχε το μικρό παιδί καθώς ήδη είχε καταναλώσει μέρος από το σουβλάκι.
Οι φωτογραφίες από το γυαλί που βρέθηκε στην πίτα

Άμεσα η γυναίκα μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο όπου μέχρι στιγμής σύμφωνα με τους γιατρούς  δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα υγείας. Η μητέρα βέβαια είναι σε κατάσταση σοκ καθώς οι γιατροί την ενημέρωσαν πως θα πρέπει το παιδί να το παρακολουθεί για τις επόμενες τρεις ημέρες, ενώ όπως καταγγέλλει η ίδια στο facebook η αντιμετώπιση από τον καταστηματάρχη ήταν εντελώς ανεύθυνη. 
Διαβάστε παρακάτω πως περιέγραψε η μητέρα την περιπέτεια και το περιστατικό που έζησε:

"Αυτό το κομμάτι γυαλιού ήταν μέσα σε πίτα με σουβλάκι που αγόρασα από πολύ γνωστό κατάστημα του Άργους για το παιδί μου. Έπαθα σοκ όταν το έβγαλε από το στόμα του και τρόμαξα στη σκέψη ότι μπορεί κάποιο άλλο κομμάτι γυαλιού να το έχει ήδη καταπιεί.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο και συνέταιρο του καταστήματος για να του γνωστοποιήσω το γεγονός ώστε να προσέξουν και να μη συμβεί κάτι αντίστοιχο σε άλλον συμπολίτη μας έμεινα εμβρόντητη όταν άκουσα να μου απαντάει :

 "Καλή μου κυρία πείτε μου τι θέλετε να φάτε να σας το στείλω αμέσως τώρα . Μην ανησυχείτε. Ακόμα κι αν έσπασε κάποιο εξάρτημα στο εργοστάσιο που φτιάχνει τις πίτες, με το νόμο των πιθανοτήτων μόνο αυτό το κομματάκι θα ήταν στην πίτα που έφαγε ο μικρός σας " .....
Τι να πω.....
Απογοητεύτηκα. 

Εγώ, αν και έτρεχα το παιδί μου στο νοσοκομείο, είχα συναίσθηση της σοβαρότητας της κατάστασης και σκέφτηκα να ενημερώσω ώστε να μην κινδυνεύσουν άλλοι άνθρωποι ενώ ο κύριος αυτός, αν και υπεύθυνος, αποδείχθηκε ανεύθυνος.

Εύχομαι να εξελιχθούν όλα ομαλά με την υγεία του παιδιού μου και ..... επιφυλάσσομαι."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ