ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Λαϊκή Ενότητα Αργολίδας: Μόνο οι αγώνες μπορούν να αποτελέσουν την απάντηση στο ζοφερό μέλλον και στην υποβάθμιση της ζωής μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:15:00 μ.μ. | |
Λαϊκή Ενότητα Αργολίδας: Μόνο οι αγώνες μπορούν να αποτελέσουν την απάντηση στο ζοφερό μέλλον και στην υποβάθμιση της ζωής μας
 Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Αργολίδας χαιρετίζει τη νίκη των κατοίκων της Ερμιονίδας με επικεφαλής τον δήμαρχο, μαζί με τα μέλη του Δ. Σ., τα σωματεία και τους φορείς εξασφάλισαν την παραμονή και λειτουργία του ΙΚΑ στο Κρανίδι. 

Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Αργολίδας στάθηκε από την πρώτη στιγμή σε όλες τις κινήσεις του αγώνα των κατοίκων, με αντιπροσωπεία της παραβρέθηκε στην συμβολική κατάληψη του ΙΚΑ κρανιδιου στην οποία συμμετείχε και ο σ. Θ Πετράκος , πρώην βουλευτής και μέλος της ΠΓ της ΛΑΕ και συμμετείχε στην διαμαρτυρία μαζί με κατοίκους και αυτοδιοικητικούς της Ερμιονίδας στις εκδηλώσεις για τον Καποδίστρια στο Ναύπλιο. 

Η επιτυχής έκβαση του αγώνα των κατοίκων της Ερμιονίδας δείχνει ότι μόνο οι αγώνες μπορούν να αποτελέσουν την απάντηση στο ζοφερό μέλλον και στην υποβάθμιση της ζωής μας που ετοιμάζουν οι μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης . 

Τέλος αξίζει να αναφερθούμε στην εκκωφαντική αφωνία των τοπικών οργάνων του κυβερνώντος κόμματος, στις αντικρουόμενες απόψεις του κυβερνητικού βουλευτή, που ακόμα και στο τελευταίο του δελτίο τύπου προσπαθεί να μειώσει προσωπικά τον Θανάση Πετράκο, αποκρύπτοντας την ιδιότητα του και την πολιτική του ένταξη, όλα τα παραπάνω συνιστούν προσβολή προς τους κατοίκους και την τοπική κοινωνία της Ερμιονίδας .

TO ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ