ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

19 - 16 νίκησε ο Διομήδης τον Πανελλήνιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:40:00 μ.μ. |
19 - 16 νίκησε ο Διομήδης τον Πανελλήνιο
Για την 8η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης υποδέχθηκε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 στη Νέα Κίο τον Πανελλήνιο. Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες ,ο Διομήδης κατάφερε να νικήσει μες σκορ 19-16.
 Να σημειωθεί πως το πρώτο ημίχρονο τραυματίστηκε σοβαρά και βγήκε από το παιχνίδι ο παίχτης του Πανελληνίου Ιωάννης Χαντέλης ,ο οποίος ήταν πρώην παίχτης του Διομήδη. Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κύριοι Τσάμος και Φωκίτης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα.
 Ο διεθνής παίκτης Φώτης Μισαηλίδης δήλωσε «Το Σάββατο θα αντιμετωπίσουμε έναν σκληρό αντίπαλο, που είναι ανταγωνιστικός σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε κάνει αρκετά φιλικά με τον Πανελλήνιο στην αρχή της σεζόν και γνωριζόμαστε καλά. Έχουν συμβεί κάποια γεγονότα τον τελευταίο καιρό στην ομάδα μας που δεν πρέπει να μας επηρεάσουν. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού νομίζω ότι θα πάρουμε τους δυο βαθμούς, που θα μας δώσουν ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια και θα μας κρατήσουν ενωμένους. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Νικό Πασσιά που θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό».
 Ο πίβοτ Σωτήρης Γιόσμου τόνισε: «Η μέχρι τώρα παρουσία του Πανελληνίου στο πρωτάθλημα κάνει το παιχνίδι εξαιρετικά ενδιαφέρον, με το επίπεδο του ανταγωνισμού να είναι εκ προοιμίου υψηλό. Έχουμε μια πολύ σαφή εικόνα για αυτή την ομάδα, όπως και αυτή για εμάς, μέσω των φιλικών που διεξήχθησαν μεταξύ μας το καλοκαίρι και γι' αυτό θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εργαζόμαστε απρόσκοπτα με σκοπό να εκμηδενίσουμε το κενό από τις απουσίες που έχουμε και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι την ώρα του αγώνα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας, ώστε να μας ενισχύσει ακόμα περισσότερο στις τελευταίες αγωνιστικές του πρώτου γύρου».


Handball Premier (8η αγωνιστική)

Αερωπός Έδεσσας- ΑΕΣΧ Πυλαίας 32-20

Άρης Νίκαιας- Φοίβος Συκεών 23-25

ΠΑΟΚ- Φίλιππος Βέροιας 25-26

Διομήδης Άργους- Πανελλήνιος 19-16

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ