ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Γιάννης Γκιόλας: Δάνεια εκατομμυρίων για ..φιέστες της ΝΔ (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:20:00 π.μ. | |
Γιάννης Γκιόλας: Δάνεια εκατομμυρίων για ..φιέστες της ΝΔ (βίντεο)
 Ο πρώην γενικός διευθυντής της Νέας δημοκρατίας ( Ιούλιος 2010 – Ιούνιος 2012) κ. Αθανάσιος Σκορδάς κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τη νομιμότητα δανειοδότησης πολιτικών κομμάτων και επιχειρήσεων ΜΜΕ.



Ο κ. Σκορδάς απάντησε σε ερωτήματα μελών της επιτροπής αναφορικά με τα δάνεια που λάμβανε τα προηγούμενα χρόνια το κόμμα της ΝΔ και για τα οποία υπάρχουν μεγάλες οφειλές προς τις Τράπεζες.

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, ως μέλος της επιτροπής, υπέβαλλε σειρά ερωτημάτων στον κ. Σκορδά σχετικά με τα δάνεια που πήρε η Ν.Δ. , τους σκοπούς για τους οποίους διατέθηκαν τα χρήματα , τις εγγυήσεις που δίνονταν κλπ.

Ο κ. Γκιόλας ρώτησε τον εξεταζόμενο μάρτυρα αναφορικά με :

-Τον υπέρμετρο δανεισμό της ΝΔ και πως οι υπεύθυνοι του κόμματος τον αντιμετώπισαν, ενώ έβαινε μειούμενη και η κρατική επιχορήγηση..

- Την έγκαιρη ( ή όχι )ενημέρωση της ηγεσίας του κόμματος για το εν λόγω θέμα.

- Τη διασπάθιση των χρημάτων του δανείου σε υπερβολικά μεγάλες εκδηλώσεις-συγκεντρώσεις, μετακίνηση ψηφοφόρων εξωτερικού σε εκλογές κλπ..

Το ΄΄καμπανάκι ΄΄ του Υπουργού Εσωτερικών το 2012 για τα δάνεια των κομμάτων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και την αντίδραση( ;) των αρμοδίων στελεχών τους..

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ