ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Η ΚΕΑΝ αναλαμβάνει την παραγωγή προϊόντων της ΕΑΣΑ-ΡΕΑ στην Κύπρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:58:00 μ.μ. |
Η ΚΕΑΝ αναλαμβάνει την παραγωγή προϊόντων της ΕΑΣΑ-ΡΕΑ στην Κύπρο
 Την εμπιστοσύνη της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας ΡΕΑ (ΕΑΣΑ-ΡΕΑ) στην Πελοπόννησο, που δραστηριοποιείται στη βιομηχανία της συσκευασίας χυμών, κέρδισε η ΚΕΑΝ για την παραγωγή των προϊόντων της στη Κύπρο.  Μετά την πυρκαγιά στο εργοστάσιο της ΕΑΣΑ-ΡΕΑ πριν δύο μήνες και την ολική καταστροφή μηχανημάτων, υλικών συσκευασίας και πρώτων υλών και μετά από έρευνα για κατάλληλους συνεργάτες, η ΕΑΣΑ-ΡΕΑ στράφηκε για βοήθεια προς την ΚΕΑΝ η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα.


Με λύσεις έκτακτης ανάγκης η συνεργασία έδρασε αστραπιαία για να μην υπάρχει κενό στην αγορά της μεγάλης γκάμας προϊόντων ΕΑΣΑ-ΡΕΑ στην Ελλάδα αλλά και Ελλήνων πελατών της με συμφωνίες φασόν.

Τόσο η ανταπόκριση της TetraPak για την παραγωγή χαρτιού όσο και των άλλων συνεργατών σε πρώτες ύλες και υλικά συσκευασίας ήταν άμεση χάρη στη μακρόχρονη συνεργασία τους με την ΚΕΑΝ.

Η επιπλέον εργασία στο εργοστάσιο ΚΕΑΝ αντιμετωπίστηκε με κάθε σοβαρότητα και το προσωπικό ανταποκρίθηκε με κάθε επαγγελματισμό στη πρόκληση, με αύξηση των βαρδιών και με τη συμμετοχή μιας ομάδας 6 έμπειρων τεχνικών από το Άργος που συμπλήρωσαν την ομάδα ΚΕΑΝ.

Η συνεργασία έχει ως αποτέλεσμα και την αύξηση εργασιών σε μια πλειάδα συνεργατών στην Κύπρο σε όλη την αλυσίδα από την παραγωγή μέχρι και τη φόρτωση στο λιμάνι Λεμεσού.

Η σχέση των δύο οργανισμών πάει πίσω στον χρόνο όταν η ΚΕΑΝ δραστηριοποιήθηκε στο Άργος με δικό της εργοστάσιο για τη χυμοποιήση των τοπικών φρέσκων εσπεριδοειδών, μετά την Τούρκικη εισβολή στη Κύπρο και την απώλεια του 60% των εσπεριδοειδών στη Μόρφου και Αμμόχωστο.

Όταν η ΚΕΑΝ αποφάσισε να αποχωρήσει από το Άργος το εργοστάσιο ενοικιάστηκε από την ΕΑΣΑ ΡΕΑ.

Αυτή τη στιγμή η ΚΕΑΝ παράγει χυμούς με 3 δικές της μάρκες εξυπηρετώντας συγκεκριμένους πελάτες ιδιαίτερα στη Κίνα.

Παράγει επίσης προϊόντα φασόν για 4 Κυπριακές μάρκες, για 1 Κινέζικη και 1 Ισπανική εταιρεία ενώ για την ΕΑΣΑ ΡΕΑ χυμούς, νέκταρ και φρουτοποτά για ακόμα 5 μάρκες.

Ο Διευθυντής Εξαγωγών της ΚΕΑΝ Ανδρέας Εργατούδης αναφέρει:

"Μετά την πετυχημένη παρουσία της ΚΕΑΝ με αναβαθμισμένο περίπτερο στη έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL στο Παρίσι, τη σύσφιξη των δεσμών με υφιστάμενους πελάτες μας από τις 50 χώρες στις 5 ηπείρους και την εξασφάλιση νέων πελατών στη Κίνα, η ΚΕΑΝ θεωρείται παίκτης στην διεθνή αγορά παραγωγής χυμών".
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ