ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Έρχεται το Peloponnesus Tennis Masters 2016 στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:01:00 μ.μ. |
Έρχεται το Peloponnesus Tennis Masters 2016 στην Αργολίδα
Η οργανωτική επιτροπή του Peloponnesus Tennis Masters 2016 ανακοινώνει την προκήρυξη των αγώνων, η οποία αφορά 2 ηλικιακές κατηγορίες για άνδρες και γυναίκες 14-34 ετών και 35+. Οι αγώνες θα γίνουν στο Athlisis Tennis Club στη Δαλαμανάρα Αργολίδας

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την προκήρυξη.

Το PELOPONNESUS TENNIS MASTERS είναι το τελευταίο τουρνουά μια σειράς αγώνων συλλογής πόντων, οι οποίοι αντικατοπτρίζουν την επίδοση των καλύτερων αθλητών που συμμετέχουν στα τρία μεγαλύτερα τουρνουά της Πελοποννήσου μέσα σε ένα έτος. Ο διαγωνισμός αυτός καθορίζει την κατάταξη, και το τελικό ΝΟ 1 των αθλητών και των αθλήτριών. Η σειρά αγώνων που θα καταλήγει στο PELOPONNESUS TENNIS MASTERS αποτελείται από (με την σημερινή σειρά εκτέλεσης τους): α) Παπαφλέσσεια Tennis Open (OA Καλαμάτας), β) Open Athlisis Cup (Athlisis Tennis Club) και γ) Κολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open (AEK Τρίπολης).

Το συνολικό σκορ του κάθε αθλητή/τριας βγαίνει από τα 3 τουρνουά που θα δώσουν οι αθλητές μέσα σε ένα χρόνο. Οι αθλητές/τριες, που θα θελήσουν να παίξουν στο PELOPONNESUS TENNIS MASTERS θα πρέπει να έχουν παίξει σε 2 τουλάχιστον από τα 3 τουρνουά της σειράς και μετά να προσμετρήσουν τους πόντους τους. Ή συμμετοχή και στα 3 προσδίδει 10 πόντους bonus.

Όταν ένας ή περισσότεροι αθλητές έχουν τον ίδιο αριθμό πόντων, ο τελικός νικητής θα βγαίνει λαμβάνοντας υπόψη:

Α) Τα περισσότερα open από την σειρά των αγώνων
Β) Θα μετρήσει ο υψηλότερος αριθμός πόντων από το τελευταίο τουρνουά της σειράς (ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ Tripolis Tennis Open).
Γ) Αν και πάλι είναι ισόβαθμοι θα μετρήσει ο υψηλότερος αριθμός πόντων του δεύτερου (Open Athlisis Cup) και τέλος του πρώτου τουρνουά της σειράς (Παπαφλέσσεια Tennis Open)

Η έδρα του τουρνουά θα ανακοινώνεται κάθε χρόνο από την οργανωτική επιτροπή των ομίλων (ΑΕΚ Τρίπολης, ΟΑ Καλαμάτας και Athlisis Tennis Club) και θα είναι μια από τις έδρες των αγώνων που απαρτίζουν τη σειρά. On line ενημέρωση θα παρέχεται και από τα τρία site των διοργανωτών: tennnisaek.com, athlisistennisclub.gr, kalamatatennis.gr. Θα υπάρχει πρόγραμμα των αγώνων από την 1η μέρα διεξαγωγής του καθώς και ενημέρωση για την πορεία του PELOPONNESUS TENNIS MASTERS
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ