ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Τρεις Ναυπλιώτες στο Στρασβούργο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:57:00 μ.μ. | |
Τρεις Ναυπλιώτες στο Στρασβούργο
 Στο Στρασβούργο βρίσκεται ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος όπου συμμετέχει στο Παγκόσμιο Φόρουμ της Δημοκρατίας του Συμβουλίου της Ευρώπης.


Εκεί τον υποδέχθηκαν, ο πρέσβυς Στέλιος Περάκης (Ναυπλιώτης) και ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης κ. Θόμπγιορν Γιάγκλαντ (Ναυπλιώτης επίσης και μάλιστα επίτιμος).

"Το να συζητάς 20' στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης με τους ξεχωριστούς αυτούς ανθρώπους θέματα διεθνή που αγγίζουν την Ελλάδα μας είναι μοναδικό" ανέφερε σε ανάρτηση του από το Στρασβούργο ο κ. Κωστούρος.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ μετά από προσωπική πρόσκληση τόσο του κ.Γιάγκλαντ όσο και του Δημάρχου του Στρασβούργου Ρόναλντ Ρις βρίσκεται από σήμερα για διμερείς συναντήσεις και συμμετέχει στο Παγκόσμιο Φόρουμ της Δημοκρατίας του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Η ατζέντα του περιλαμβάνει συναντήσεις σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως τουριστική προβολή, η διαχείριση των αστικών απορριμμάτων, η διαχείριση των αδέσποτων ζώων, οι αστικές συγκοινωνίες και ο οικολογικός φωτισμός της πόλης και ανταλλαγή τεχνογνωσίας καθώς και συμμετοχή του Ναυπλίου στο "Κλαμπ του Στρασβούργου" μεταξύ άλλων 60 ευρωπαϊκών πόλεων.
«Το Ναύπλιο και όλος ο Καλλικρατικός Δήμος Ναυπλιέων μόνο τέτοιου είδους συναντήσεις και συμμετοχές αξίζει.....», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ .Κωστούρος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ