ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Απίστευτο φάουλ Τατούλη στην Ελληνογερμανική Συνέλευση στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 π.μ. |

 Σοβαρό ατόπημα θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την χθεσινή αναφορά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη κατά τον χαιρετισμό του στην έναρξη της 6ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στο Ναύπλιο, για τους Γερμανούς φιλέλληνες που έχασαν ή καλύτερα πρόσφεραν την ζωή τους στο απελευθερωτικό αγώνα της Ελλάδος το 1821.

Το σοβαρότατο ατόπημα που έκανε ο κ Τατούλης δεν είναι αυτή καθ΄ αυτή η αναφορά στους Γερμανούς φιλέλληνες, που φυσικά και θα έπρεπε να ειπωθεί αφού οποιοσδήποτε άνθρωπος που προσφέρει την ζωή του για το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας πρέπει να ειναι άξιος σεβασμού αναφοράς και τιμής.

Ο κ. Τατούλης όμως εφόσον επέλεξε να αναφερθεί σε θύματα του αγώνα για την ελευθερία θα έπρεπε να βρει και δυο λέξεις για τους χιλιάδες Έλληνες που έχασαν την ζωή τους από τις Γερμανικές θηριωδίες στον πόλεμο του ΄40, τους Έλληνες αθώους εκτελεσθέντες (ακόμα και μικρά παιδιά) από τα στρατεύματα κατοχής. 

Αντίθετα ο κ. Τατούλης δεν βρήκε ούτε μια λέξη, ούτε μια μικρή αναφορά δεν έκανε για αυτούς τους ανθρώπους που τα μνημεία τους διάσπαρτα σε όλη της περιφέρεια Πελοποννήσου και την Ελλάδα υπενθυμίζουν ακόμη και στους Γερμανούς επισκέπτες της σύγχρονης εποχής μας, τα τραγικά λάθη που διέπραξαν απέναντι στον ελληνικό λαό και που στο κάτω κάτω τα έχουν αποδεχθεί και σε πολλές περιπτώσεις έχουν ζητήσει και συγνώμη ως ελάχιστο δείγμα μετανοίας. 

Πιθανόν να μην ήθελε στενοχωρήσει τους Γερμανούς παρευρισκόμενους και τον κ. Φούχτελ, αλλά κ. Τατούλη, την ιστορική του μνήμη των Ελλήνων, αφού κάνατε αναφορά, την βλέπετε επιλεκτικά, προκλητικά επιλεκτικά!!!

Ο κ. Τατούλης και οι συνεργάτες του όμως, ενδεχομένως αντιλήφθηκαν το λάθος του και στο δελτίο τύπου που έχουμε και εμείς αναρτήσει παρακάτω στην ροή των ειδήσεων μας, δεν αναφέρει καθόλου  την τελευταία παράγραφο με την οποία έκλεισε την ομιλία του. 

Δείτε την όμως στο βίντεο που ακολουθεί...
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ