ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Επίσκεψη του ΚΑΠΗ Δήμου Άργους Μυκηνών στο Χαμόγελο του Παιδιού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:10:00 μ.μ. |
Επίσκεψη του ΚΑΠΗ Δήμου Άργους Μυκηνών στο Χαμόγελο του Παιδιού
 Προσεγγίζοντας τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, τα μέλη του Κ.ΑΠ.Η. Άργους, Ν. Κίου και Κουτσοποδίου, στις 9 Δεκεμβρίου 2016 προγραμματίζουν να επισκεφθούν το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» στην Αρχαία Κόρινθο, ύστερα από πρόταση του προέδρου του Ν.Π. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» κου Ι. Νώτη και της υπευθύνου του Κ.Α.Π.Η. κας Μ. Μέρη.

Θα συγκεντρωθούν είδη διατροφής και θα προσφερθούν στα παιδιά. Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση των μελών. Συγκεντρώνουν με διάθεση και με μεγάλη συγκίνηση είδη διατροφής, περιμένοντας την ημέρα που θα επισκεφθούν τα παιδιά και θα τα παραδώσουν.

Το μήνυμα που δίνουν απλό και φωτεινό. Ας αγκαλιάσουμε τα παιδιά, ένα χαμόγελο κοστίζει πολύ λίγο, αξίζει όμως όσο ένας θησαυρός.

Συνεχίζοντας τις δραστηριότητες – εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα στις 15 Δεκεμβρίου 2016, στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Δ. Άργους – Μυκηνών στην οποία θα μιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ.
            
Επίκαιροι ύμνοι και κάλαντα θα ακουσθούν από τη Χορωδία του παρ. Λυκείου Ελληνίδων Άργους υπό την διεύθυνση του κου Ιωάννη Χαβιαρλή.

Επίσης η Ομάδα Αγάπης – Αλληλεγγύης των μελών του Κ.Α.Π.Η. θα επισκεφθεί τους τροφίμους του Γηροκομείου της πόλης μας, να ψάλει τα κάλαντα και να ανταλλάξει ευχές. Το ίδιο θα πραγματοποιηθεί και στο Νοσοκομείο Άργους.

Όπως πάντα οι Ηλικιωμένοι με την ενεργό δράση τους, και τις δραστηριότητές τους αποδεικνύουν πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με ευαισθησία και άπλετη αγάπη για τον συνάνθρωπο.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ