ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Συγκίνηση στο ετήσιο μνημόσυνο του Υποπλοίαρχου Κωνσταντίνου Πανανά στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:40:00 π.μ. | |
Συγκίνηση στο ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Πανανά στο Ναύπλιο
 Μνημόσυνο στην μνήμη του Υποπλοίαρχου του Πολεμικού Ναυτικού Κωνσταντίνου Πανανά, που σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του ελικοπτέρου του στην νήσο Κίναρο, τελέστηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, στην εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου, παρουσία του Αρχηγού του Ελληνικού Στόλου.
Οι πιλότοι Αναστάσιος Τουλίτσης, Κωνσταντίνος Πανανάς και Ελευθέριος Ευαγγέλου, έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, όταν το ελικόπτερο ΑΒ-212 συνετρίβη στην νήσο Κίναρο τα ξημερώματα της 11ης Φεβρουαρίου 2016.
Παρόντες στο Μνημόσυνο που τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος , ήταν η σύζυγος του πιλότου του ελικοπτέρου, Μαριάννα Ζαφείρη , συγγενείς και φίλοι του.
Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας εκπροσώπησε , ο νέος Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος ,ο οποίος σε μια συγκινητική ομιλία του εξήρε  τον ηρωισμό και την αυταπάρνηση του Κωνσταντίνου Πανανά.
Παρόντες ήταν ο βουλευτής Αργολίδος Ιωάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ,ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Βασίλης Σιδέρης, ο πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ Νίκος Αρματάς, πάρα πολύς κόσμος και αξιωματική του Πολεμικού Ναυτικού
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ