ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Βούλιαξε το Ναύπλιο από τον κόσμο για την Πρωτομαγιά (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:01:00 μ.μ. |
Βουλιάξει το Ναύπλιο από τον κόσμο για την Πρωτομαγιά (βίντεο)
Η πόλη του Ναυπλίου φέτος την πρωτομαγιά κάνει ρεκόρ επισκεψιμότητας και σε αυτό συμβάλει φυσικά ο καιρός, η αργία της Πρωτομαγιάς, το 4ο MediterraneanYacht Show που βρίσκεται στο λιμάνι με τα δεκάδες πανέμορφα σκάφη, αλλά και η καθιερωμένη γιορτή στην πανέμορφη παραλία Καραθώνας που διοργανώνει η Δημοτική Αρχή.
 Ο Δήμος Ναυπλιέων γιορτάζει την Πρωτομαγιά στην παραλία της Καραθώνας με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, στις οποίες κυριαρχούν η παράδοση, η μουσική, ο χορός και φυσικά το κρασί και τα σουβλάκια.
Πολλοί ηταν βέβαια και αυτοί που εκαναν σήμερα και το πρώτο τους μπάνιο στη θάλασσα.
Οι δημότες και οι επισκέπτες του Δήμου είναι καλεσμένοι από τις 11 το πρωί στην Καραθώνα για να απολαύσουν ένα μεγάλο Λαϊκό γλέντι με παραδοσιακούς χορούς και εδέσματα για την Πρωτομαγιά διασκεδάζοντας μέχρι αργά το απόγευμα.
Στην Καραθώνα βρέθηκε ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο αντιδήμαρχος Ραφαήλ Μπαρού και Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου που είναι και η ψυχή της καθιερωμένης εκδήλωσης της Πρωτομαγιάς, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης, ενώ στην εκδήλωση συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Φίλων του Πελοποννησιακού Ιδρύματος και της σχολής χορού του Γιώργου Λεβέντη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ