ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Δηλώσεις Χειβιδόπουλου και Παναγιωτοπούλου για τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Αργολίδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:44:00 π.μ. | |
Δηλώσεις Χειβιδόπουλου και Παναγιωτοπούλου για τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Αργολίδα (βίντεο|)
 Δύο είναι οι νεκροί στην Αργολίδα (μία 90χρονη και μία 84χρονη) που έχει αφήσει πίσω του ο ιός του Δυτικού Νείλου ο οποίος παρουσιάστηκε το τελευταίο διάστημα στην Αργολίδα. 

Τα κρούσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας είναι δώδεκα, αλλά όπως ανέφεραν σε δηλώσεις τους ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος και η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ελένη Παναγιωτοπούλου, από την πρώτη στιγμή παρακολουθούν το όλο θέμα και ήταν μπροστά στην ενημέρωση του κόσμου, ώστε να προστατευτεί ο κόσμος λαμβάνοντας προσωπικά μέτρα προστασίας. 

Η ετοιμότητα είναι δεδομένη για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις ο ιός είναι ασυμπτωματικός. Βέβαια ηλικιωμένα άτομα με υποκείμενα νοσήματα μπορεί να καταλήξουν. 

Ο κ.Χειβιδόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα των ψεκασμών και επεσήμανε πως υπάρχει μία αυξημένη φροντίδα για την ΠΕ Αργολίδας μετά την παρουσίαση των κρουσμάτων. Δείτε αναλυτικά τα όσα δηλώθηκαν στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, στο βίντεο (να αναφέρουμε πως η συνέντευξη δόθηκε πριν καταλήξει και δεύτερο άτομο)

Πηγή: drt915.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ