ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:11:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Θεματικό συνέδριο της ΚΕΔΕ στα Κύθηρα 25-26 Σεπτεμβρίου 2017. Το θέμα είναι «Νησιωτική πολιτική- Τοπική Αυτοδιοίκηση και Νησιωτικότητα».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, δήμαρχος πολλών νησιών ακαδημαϊκού και στελέχη της Αυτοδιοίκησης από την Ελλάδα και την Ευρώπη θα βρεθούν στο νησί για μια σημαντική διήμερη συνάντηση πάνω στα καυτά ζητήματα των νησιωτικών δήμων. Το συνέδριο θα γίνει στην Αγία Πελαγία.

-"Ωδές στην Ελευθερία, στην Ελλάδα και στην Οικουμένη" είναι ο τίτλος βιβλίου του Αρκάδα Θεόδωρου Δάλμαρη, που παρουσιάστηκε, χθες το βράδυ, σε ειδική εκδήλωση, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Τρίπολης΄.

-Με αμείωτο ρυθμό, συνεχίζονται στο Δημοτικό Στάδιο της Τρίπολης, οι πρόβες εν’ όψει της παρουσίας του χοροδράματος, το βράδυ του Σαββάτου, στην Τρίπολη. Υπό το φως των προβολέων, η σπουδαία χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου,ετοιμάζει το φιλόδοξο δρώμενο που θα παρουσιάσει στο κοινό της Τρίπολης, με αφορμή τις εκδηλώσεις για την Άλωση της πόλης.

-Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τα Κύθηρα θα γιορτάσουν τη δική τους Παναγιά την Μυρτιδιώτισσα το Σαββατοκύριακο.

-Ο Σύλλογος τριτέκνων Μεγαλόπολης οργανώνει συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων Αττικής και Σαλαμίνας- Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων το Σαββατοκύριακο στην Καρύταινα. Θα συζητηθούν το Δημογραφικό, το φορολογικό, τα επιδόματα και άλλα ζητήματα που τους αφορούν.

-Εκδήλωση στο ιστορικό Λιμποβίσι Αρκαδίας, πρόκειται να γίνει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017, με αφορμή τις εκδηλώσεις για την Άλωση της Τριπολιτσάς.

-Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Φεστιβάλ Σπάρτη Παγκόσμια Πόλη στο κέντρο εκδηλώσεων «Νερόμυλος» στις Αμύκλες.

-Ημερίδα με θέμα το Νερό στα Κύθηρα θα γίνει την Παρασκευή στο συνεδριακό κέντρο του νησιού. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Οι καλές πρακτικές και η συμβολή του προγράμματος συλλογής όμβριων θα απασχολήσουν την ημερίδα ενώ θα διανεμηθούν δωρεάν συσκευές εξοικονόμησης νερού.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ