ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Ο μικρός Παναγιώτης τράβηξε τον τυχερό αριθμό του αγώνα ζωής και ελπίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:21:00 μ.μ. | |
Ο μικρός Παναγιώτης τράβηξε τον τυχερό αριθμό του αγώνα ζωής και ελπίδας (βίντεο)
 Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε ο μικρός Παναγιώτης στο Ναύπλιο μετά την πρώτη επιτυχή επέμβαση που έκανε στο Λονδίνο, συνοδευόμενος  από την οικογένειά του, στην λήξη του μπασκετικού φιλανθρωπικού διήμερου που διοργάνωσε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Οίακα Ναυπλίου με την υποστηριξη του Δήμου Ναυπλιέων στο οποίο η νίκη των ομάδων πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Μία σειρά από αγώνες, που ήταν αγώνες ελπίδας και ζωής, η ομάδα του Οίακα, συνεπικουρούμενη από τον Λέοντα 2014 και τον Μανδραϊκό το διήμερο 23 και 24 του Σεπτεμβρίου πραγματοποίησαν φιλικούς φιλανθρωπικούς αγώνες για την οικονομική στήριξη του μικρού Παναγιώτη που έχει διαγνωστεί με όγκο εγκεφάλου και μετά την επέμβαση που έχει γίνει στην Ελλάδα απαιτείται να μεταφερθεί άμεσα στο Λονδίνο.
 Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο ημίχρονο του αγώνα Οίαξ Ναυπλίου Α.Ο - Μανδραικός Α.O. έγινε η κλήρωση της φανέλας του Μιχάλη Πελεκάνου από την θητεία του στην ομάδα της ΑΕΚ που πρόσφερε ο ίδιος για την στήριξη του μικρού παιδιού.
Ο πρόεδρος του Οίακα Κώστας Ρέππας αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια σε μια συμβολική κίνηση έδωσε στον μικρό Παναγιώτη να τραβήξει τον τυχερό αριθμό.  
Την φανέλα με το νούμερο 7 της ΑΕΚ και με το όνομα του Μιχάλη Πελεκάνου κέρδισε ένας νεαρός φίλαθλος του Οίακα και εντελώς τυχαία "βαμμένος" αεκτσής.
Τον αγώνα εκτός από τον πολύ κόσμο παρακολούθησαν επίσης ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και η Δημαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας κα. Ιωάννα Κριεκούκη. Το πόσο που συγκεντρώθηκε από το διήμερο των αγώνων παραδόθηκε στην οικογένεια του μικρού Παναγιώτη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ