ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Ψήφισμα της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου για τους 6 που διώκονται στο Ναύπλιο για το ΤΑΙΠΕΔ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:51:00 π.μ. | |
Ψήφισμα της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου για τους 6 που διώκονται στο Ναύπλιο για το ΤΑΙΠΕΔ
 Το καλοκαίρι του 2014 η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου εντάσσει μαζικά στο ΤΑΙΠΕΔ την δημόσια περιουσία. Στον κατάλογο του ξεπουλήματος την τιμητική της έχει και η περιοχή της Αργολίδας με ακίνητα ανυπολόγιστης αξίας (ιστορικής-αρχαιολογικής, οικολογικής, ευρύτερου δημόσιου συμφέροντος).

Πωλητήριο μπαίνει και σε όλη την παραλία της Καραθώνας και στο Κονδύλι, σε έκταση εντός του ιστορικού-αρχαιολογικού χώρου της Ακροναυπλίας και σε έκταση εντός του υγροβιοτόπου στην παραλιακή Ναυπλίου-Νέας Κίου.

Η επιθετική αυτή κίνηση της μνημονιακής κυβέρνησης της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κινητοποίησε μια σειρά από κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς της Αργολίδας όπως και σε άλλες περιοχές της χώρας για την προστασία της δημόσιας περιουσίας. Με το πέρας των κινητοποιήσεων όμως ήρθε η δίωξη έξι αγωνιστών πολιτών του Ναυπλίου.

Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου καταδικάζει απερίφραστα την δικαστική δίωξη των 6 αγωνιστών ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των ακινήτων του δημοσίου, θεωρώντας ότι αυτή στην ουσία είναι μια πολιτική δίωξη που εξυπηρετεί την καταστολή των κοινωνικών αγώνων και ιδιαίτερα αυτών για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας από την απληστία των δανειστών της χώρας. Ως εκ τούτου ζητά να σταματήσει η δίωξη των 6, ενέργεια που στοχοποιεί αγωνιστές και λειτουργεί εκφοβιστικά για κάθε πολίτη που αντιστέκεται.

Ο αγώνας μας ενάντια στα μνημόνια και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας από ΤΑΙΠΕΔ και το Υπερταμείο θα συνεχιστεί και θα νικήσει.

Οι διώξεις δεν μας φοβίζουν και δεν μας σταματούν!

ΝΑ   ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ  ΤΩΡΑ  Η  ΔΙΩΞΗ  ΤΩΝ ΕΞΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ 
ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ  ΝΑΥΠΛΙΟΥ !

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ  ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ  ΤΟ  ΤΑΙΠΕΔ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ !

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Δέσποινα Νικολάου
Ο Γραμματέας
Γιώργος Τσαγλιώτης


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ