ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Θυελλώδεις άνεμοι και μεγάλα κύματα στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:28:00 π.μ. | |
Θυελλώδεις άνεμοι και μεγάλα κύματα στο Ναύπλιο (βίντεο)
 Θυελλώδεις νοτιάδες πνέουν στον Αργολικό κόλπο με ένταση ακόμη και 8 μποφόρ.
Ανάλογο το σκηνικό θα είναι και την Κυριακή με εξασθένηση όμως των ανέμων. Η ΕΜΥ μάλιστα προβλέπει ακόμη και χιονοπτώσεις και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας.  Λόγω του Νοτιά, ευνοείται η μεταφορά σκόνης.
 Στο Ναύπλιο οι δυνατοί νοτιάδες που επικρατούν από χθες Παρασκευή και συνεχίζονται και σήμερα δημιουργούν μεγάλα κύματα ύψους τριών μέτρων στις ακτές.
Το Λιμεναρχείο Ναυπλίου μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση τους τους θυελλώδεις ανέμους και οδηγίες για τους ιδιοκτήτες σκαφών, στην οποία αναφέρει:
 Οι ισχυροί και θυελλώδεις νότιοι άνεμοι που πνέουν στα πελάγη αναμένεται να εξασθενήσουν από το απόγευμα του Σαββάτου.
Απαγορευτικό απόπλου από Ραφήνα και Λαύριο

Για τον Αργοσαρωνικό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων, ενώ τα συμβατικά εκτελούν πλόες κατά την κρίση του πλοιάρχου. Απαγορευτικό απόπλου είναι σε ισχύ στα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου. Κλειστό, επίσης, είναι το πορθμείο Αγ.Μαρίνα Νέα Στύρα. Στη βόρεια Ελλάδα δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στις γραμμές Καβάλα - Πρίνος και Κεραμωτή - Θάσος. Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν από διάφορα λιμάνια της χώρας καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων.
Από την Κυριακή 

Την Κυριακή και τη Δευτέρα αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές μπόρες κατά κύριο λόγο στα δυτικά ηπειρωτικά και σε Ιόνιο, ανατολική Μακεδονία, Θράκη και ανατολικό Αιγαίο. Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση την Τρίτη.

Λόγω της σημαντικής πτώσης της θερμοκρασίας που αναμένεται τη Δευτέρα στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, οι χιονοπτώσεις που έως και την Κυριακή θα σημειώνονται μόνο στα ορεινά θα επεκταθούν και στα ημιορεινά της δυτικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ