ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Από τους θυελλώδεις ανέμους έπεσαν δέντρα και πλάκωσαν αυτοκίνητα στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:30:00 π.μ. |
Από τους θυελλώδεις ανέμους έπεσαν δέντρα και πλάκωσαν αυτοκίνητα στο Ναύπλιο (βίντεο)
 Θυελλώδεις άνεμοι επικράτησαν το βράδυ της Τετάρτης 17 και τις πρώτες ώρες της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου 2018 στο Ναύπλιο με αποτέλεσμα να καταπλακωθούν από πτώσεις δέντρων αυτοκίνητα μέσα στην πόλη.

Στην οδό Κύπρου στο κέντρο του Ναυπλίου τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα καταπλακώθηκαν από μεγάλα πεύκα που έπεσαν από τους πολύ δυνατούς ανέμους προκαλώντας μεγάλες ζημιές
Επίσης στην πλατεία Αρβανιτιάς έπεσε ακόμα ένα μικρό δέντρο, ένα περιστατικό σημειώθηκε με εξωτερική καμινάδα σε οικία που έγειρε, πολλές τέντες έχουν καταστραφεί από καταστήματα και διαμερίσματα, ενώ δέντρα έπεσαν και έκλεισαν την παραλιακή οδό στον δρόμο προς Κιβέρι όπου και εκεί επενέβη η πυροσβεστική Άργους με κοπή δέντρων.
Η πυροσβεστική στο Ναύπλιο χρειάστηκε να επέμβει σε πολλά περιστατικά με την αστυνομία να κόβει και την κίνηση των οχημάτων. Να σημειώσουμε πως οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων ενημερώθηκαν από την αστυνομία που τους εντόπισε από τους αριθμούς κυκλοφορίας. 

Σύμφωνα με την αναγγελία θυελλωδών ανέμων του Λιμεναρχείου Ναυπλίου:

Σύμφωνα με την Αριθ. 044/17-01-2018/1000 UTC ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΕΜΥ στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο νότια του 37.00 συνεχίζει τουλάχιστον μέχρι 17/16 UTC Δυτικοί – Νοτιοδυτικοί 7 ή 8.
Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των ελλιμενισμένων σκαφών σε λιμένες, αλιευτικά καταφύγια ή όρμους της περιοχής μας:
(α) Να προβούν ΑΜΕΣΑ στην ασφαλή πρόσδεση των σκαφών τους.
(β) Να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για παροχή βοήθειας στα σκάφη τους ή αλλού, εφόσον απαιτηθεί.
 Συνίσταται στους ιδιοκτήτες σκαφών να μην αποπλέουν από λιμένες ή εφόσον ήδη έχουν αποπλεύσει να επιστρέψουν εγκαίρως σε ασφαλή λιμένα ή όρμο.
Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση ανάγκης οι επικοινωνίες μεταξύ σκαφών και Υπηρεσίας μας διενεργούνται στο κανάλι VHF 12 και τηλεφωνικά στο 27520-22974 και το τηλέφωνο ανάγκης του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής 108
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ