ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Απίστευτη καταγγελία στο Άργος για ανώμαλο που παρακολουθεί εργαζόμενη γυναίκα!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:08:00 μ.μ. | |
Απίστευτη καταγγελία στο Άργος για ανώμαλο που παρακολουθεί εργαζόμενη γυναίκα!!!
 Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο σύζυγος μιας εργαζόμενης γυναίκας στο Άργος η οποία το τελευταίο διάστημα έχει στοχοποιηθεί από έναν ανώμαλο που την παρακολουθεί καθημερινά εδώ και δυο μήνες μέσα από το αυτοκίνητο του.


Σύμφωνα με την καταγγελία του συζύγου της γυναίκας, ο οποίος έκανε την καταγγελία του και μέσα από το facebook, πρόκειται για κάποιον "αυτοαποκαλούμενο" μπάρμαν με καταγωγή από το Άργος .

Ο τύπος αυτός παρακολουθεί καθημερινά την γυναίκα του η οποία εργάζεται σε κατάστημα στην περιοχή του Νοσοκομείου του Άργους και αυτοϊκανοποιεί τις ορέξεις του μέσα στο αυτοκίνητο σε κοινή θέα, ενώ όπως καταγγέλλουν γνωστοί του ζευγαριού ο ανώμαλος το έχει ξανακάνει, ενώ η αστυνομία στην οποία κατήγγειλαν το γεγονός, όπως μας ανέφεραν, του έκανε συστάσεις αλλά αυτός συνεχίζει ακάθεκτος με την αρρωστημένη ενασχόληση του!!!  

Φίλοι και γνωστοί του ζευγαριού που γνωρίζουν το περιστατικό έχουν φτάσει στο αμήν να του επιτεθούν καθώς η κατάσταση του χειροτερεύει συνεχώς με άγνωστες συνέπειες και για άλλες γυναίκες. 

Δείτε τα σχόλια κάτω από την καταγγελία του συζύγου στο facebook

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ