ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Προπηλακισμοί και ένταση ξανά στο Ναύπλιο με Ρομά κατά την διάρκεια διανομής τροφίμων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:27:00 π.μ. |
Προπηλακισμοί και ένταση ξανά στο Ναύπλιο με Ρομά κατά την διάρκεια διανομής τροφίμων
 Ένταση και προπηλακισμοί σημειώθηκαν και πάλι σήμερα με πρωταγωνιστές και αυτή τη φορά Ρομά κατά την δεύτερη μέρα διανομής της επισιτιστικής βοήθειας σε απόρους και ανέργους έξω από το εργατικό κέντρο Ναυπλίου.



Νεαροί Ρομά επέστρεψαν σήμερα μετά τα χθεσινά επεισόδια, με αγροτικά αυτοκίνητα περίπου στις 11 το πρωί έξω από το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου όπου διενεργείται η διανομής της επισιτιστικής βοήθειας από τον Δήμο Ναυπλιέων και κινήθηκαν απειλητικά με ρόπαλα και καδρόνια εναντίον άλλη ομάδας Ρομά που εκείνη την στιγμή περίμενε για να εξυπηρετηθεί από την γραμματεία.
Οι επιτιθέμενοι σκόρπισαν και πάλι τον τρόμο σε όσους είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, προπηλάκισαν και απείλησαν με φωνές, βρισιές και μικροτραυματισμούς και αποχώρησαν ανεβαίνοντας στις καρότσες των αγροτικών.

Έτσι για δεύτερη μέρα ο χώρος διανομής της επισιτιστικής βοήθειας στο Ναύπλιο μετατράπηκε σε ρινγκ με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει κυνηγητό για την σύλληψη τους.
Η ομάδα των Ρομά που δέχθηκε την επίθεση μετέβη στην αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας ζητώντας την προστασία της αστυνομίας. 

Φώτο από τα χθεσινά επεισόδια 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ