ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Εκλογές στη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:21:00 μ.μ. | | |
Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας
Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ,ανακοινώνεται η διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής επιτροπής οι οποίες θα λάβουν χώρα το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 κατά ώρες 10.00' έως 14.00' στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α Αργολίδας . 

Κατόπιν των ανωτέρω σας ενημερώνουμε ότι :

Όσοι-ες επιθυμούν να είναι υποψήφιοι-ες οφείλουν να υποβάλλουν αίτηση προς το Δ.Σ. το αργότερο έως την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 .Καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν με τη μαζική παρουσία τους την Ένωση μας η οποία με τις συνεχείς δράσεις τις απέδειξε ότι δημιουργεί πνεύμα αλληλεγγύης και φιλίας μεταξύ των συναδέλφων και του κοινωνικού συνόλου .

Στα πλαίσια αυτών των δράσεων η Ένωση μας όλα αυτά τα χρόνια καθιέρωσε την διοργάνωση τριών (3) εθελοντικών αιμοδοσιών κάθε χρόνο, προέβει σε δωρεές σε κοινωνικά ιδρύματα, διοργάνωσε φιλανθρωπικά τουρνουά, πολιτιστικές-αθλητικές εκδηλώσεις ,συγκέντρωσε ανθρωπιστική βοήθεια για αυτούς που την είχαν ανάγκη ενώ είχε την τιμή να διοργανώσει με απόλυτη επιτυχία το επετειακό 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο στα πλαίσια των διακοσίων (200) χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση με πλήθος επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο Νομό μας .

Επίσης συμμετείχε σε Διεθνή Αθλητικά Τουρνουά με μεγάλη επιτυχία αποσπώντας επαίνους και βραβεία τα οποία κοσμούν την τροπαιοθήκη μας. 

Για τις δράσεις αυτές τιμήθηκε κατά τα έτη 2022 και 2023 από το Εθνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Παρακαλούμε όλους τους εν ενεργεία και αποστρατεία συναδέλφους να προσέλθουν στην εκλογική διαδικασία.

Servo per Amikeco-Υπηρετώ δια της φιλίας.

Για το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ-
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ Αθανάσιος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ