ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου στο 6ο Φεστιβάλ θρησκευτικής και παραδοσιακής μουσικής στην Τήνο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:57:00 π.μ. | |
Χορωδοί
Η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου ταξίδεψε στο ιερό νησί της Τήνου,για να συμμετάσχει στο 6ο Φεστιβάλ θρησκευτικής και παραδοσιακής μουσικής, που διοργάνωσαν ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, ο διεθνής οργανισμός InternationalActionArt και το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου 2024.

Μοιραστήκαμε τη σκηνή με άλλα 9 εξαιρετικά μουσικά σύνολα, από διάφορα μέρη της Ελλάδας, τραγουδώντας με κατάνυξη εκκλησιαστικούς ύμνους και αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου και δασκάλου μας, Θεοδόση Αντωνιάδη, ο οποίος μας συνόδευσε και στο πιάνο.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του εντυπωσιακού κτιρίου του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού, το οποίο ήταν κατάμεστο από κόσμο που παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον όλες τις χορωδίες τις οποίες και χειροκρότησε με ενθουσιασμό.

Την απονομή του αναμνηστικού επαίνου, έκανε ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO κ. Γιάννης Μαρωνίτης μαζί με την Διευθύντρια μουσικής για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κα Εύα Βασιλοπούλου.

Λυγουριό, 20/4/2024

Η Πρόεδρος
Αγγελική Μιχ. Παπαδοπούλου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ