ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Ημέρα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Γυμνάσιο Νέας Κίου

Σχολική τάξη
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ Τάξης του σχολείου μας, την Τρίτη 23-4-24, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την Υπεύθυνη Γραφείου Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού της ΔΔΕ Αργολίδας κα Ευαγγελία Μαρλαγκούτσου , για τις εκπαιδευτικές επιλογές τους μετά την αποφοίτηση τους από το Γυμνάσιο. 

Η ενημέρωση έγινε με την χρήση διαδραστικών ψηφιακών μέσων και περιελάβανε μία σαφή και πλήρη αποτύπωση του Ελληνικού Εκπαιδευτικού Συστήματος με έμφαση στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης, των Λυκείων και των επαγγελματικών σχολών. 

Οι μαθητές μας παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την παρουσίαση. Στον διάλογο που ακολούθησε, η ομιλήτρια απάντησε σε πλήθος ερωτημάτων και αποριών σχετικά με εκπαιδευτικές επιλογές που θα τους οδηγήσουν στην πραγματοποίηση των σχεδίων τους για το επαγγελματικό τους μέλλον. Επίσης τους δόθηκαν τα στοιχεία επικοινωνίας με το Γραφείο Επαγγελματικού Προσανατολισμού της ΔΔΕ Αργολίδας. 

Το Γραφείο μπορούν να επισκεφθούν δωρεάν και τα απογεύματα, μόνοι τους ή μαζί με τους γονείς τους, προκειμένου να έχουν προσωπική συμβουλευτική Σταδιοδρομίας βασισμένη στις ατομικές τους κλίσεις, ενδιαφέροντα και χαρακτηριστικά . 

Η Ενημέρωση αυτή ικανοποίησε απόλυτα τους μαθητές μας. Τους βοήθησε να προβληματιστούν και στη συνέχεια να αποφασίσουν για τους δρόμους που τους διανοίγονται στην εκπαιδευτική και κατ΄ επέκταση στην επαγγελματική τους καριέρα που είναι γνωστό ότι με τη σειρά της θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία και την ικανοποίηση στη ζωή τους. Από την Διεύθυνση
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ