ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Η πλατφόρμα της Wolt διαθέσιμη τώρα στο Ναύπλιο και το Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:40:00 μ.μ. | |
Μπούρτζι
Η ψηφιακή πλατφόρμα αναπτύσσεται ακόμη περισσότερο στη χώρα μας, με το Ναύπλιο και το Άργος να αποτελούν τα νέα σημεία που εντάσσονται στην ψηφιακή πλατφόρμα.

Η Wolt συνεχίζει δυναμικά το πλάνο της γεωγραφικής της επέκτασης, με το Ναύπλιο και το Άργος να εντάσσονται στο δίκτυο της υπηρεσίας online delivery, ενώ παράλληλα προχωρά με ταχείς ρυθμούς η ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της εφαρμογής, με νέες κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών.

Έτσι, οι χρήστες της online εφαρμογής που κατοικούν στο Ναύπλιο και το Άργος, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις αγορές τους από το κινητό ή τον υπολογιστή τους, επιλέγοντας ανάμεσα από 51 καταστήματα εστίασης και 2 καταστήματα λιανικής που είναι μέχρι στιγμής διαθέσιμα στην εφαρμογή.

Συγκεκριμένα, στο Ναύπλιο η Wolt διαθέτει αποκλειστική συνεργασία με τα καταστήματα εστίασης: ArKo, Nafplio Falafel Skarpeta, ANOKA Burger, Teory Oldtown Bar – Bistro, Coffee Island, και αντίστοιχα στο Άργος με τα καταστήματα Kits.Hen Grill και δύο supermarket Κρητικός.

Με την εκκίνηση της λειτουργίας της πλατφόρμας στο Ναύπλιο και το Άργος, η Wolt εξυπηρετεί πλέον συνολικά 33 περιοχές στην ελληνική επικράτεια. Σε αυτές, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες της εφαρμογής της η Wolt, και τις οποίες βελτιώνει και εμπλουτίζει συνεχώς, έχοντας ως γνώμονα πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ