ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Αργολίδα: Η Αστυνομία με δεξιοτεχνικό τρόπο απέτρεψε αυτοκτονία 30χρονου στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:09:00 μ.μ. | |
Αστυνομία
Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών σε Άργος και Ναύπλιο το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Μαϊου, μετά από ενημέρωση πως ένας 30χρονος περίπου άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, γνωστοποίησε πως θα βάλει τέλος στη ζωή του, μέσα από ανάρτηση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 30χρονος άνδρας νωρίτερα είχε επισκεφθεί τον τάφο της μητέρας του όπου εκεί άφησε ένα γράμμα για την γυναίκα του στο οποίο ανέφερε τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση της αυτοχειρίας.

Η ανάρτηση του 30χρονου στην οποία ανέφερε την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του:

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και χωρίς ακόμα να έχουν επιβεβαιωθεί, ύστερα από ενημέρωση της αστυνομίας από συγγενικό του πρόσωπο, άμεσα κινητοποιήθηκαν οι ομάδες ΔΙ.ΑΣ., περιπολικά και συμβατικά οχήματα της Ασφάλειας για τον εντοπισμό του 30χρονου.

Έμπειροι αστυνομικοί, με λεπτούς χειρισμούς της υπόθεσης, αφού εντόπισαν τον 30χρονο σε χωριό του Ναυπλίου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταναλώσει αλκοόλ, τον έπεισαν τηλεφωνικά να συναντηθεί με την σύζυγό του. 

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας που χειρίστηκαν την υπόθεση, ενημέρωσαν την γυναίκα του για την κρίσιμη κατάσταση του και τελικά, κλείστηκε ραντεβού των δύο σε κεντρικό δρόμο στο Άργος πλησίον του σπιτιού του.

Οι άνδρες της αστυνομίας που παρακολουθούσαν από μακριά, όταν το ζευγάρι συναντήθηκε και εισήλθαν στην οικία τους, βρήκαν την ευκαιρία ώστε να τον δεσμεύσουν και να τον αποτρέψουν να κάνει πράξη την απειλή του. 

Ο 30χρονος, που όλα δείχνουν πως έχει ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Άργους. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ