ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Δυναμική παρέμβαση του Δημάρχου για την πληρωμή των εργαζομένων στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:33:00 μ.μ. |
  Με ουσιαστική παρέμβαση του Δημάρχου Άργους - Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου δόθηκε, στις 14/12/2011, η διαβεβαίωση από την Επίτροπο Δημοσιονομικού Ελέγχου Αργολίδας προκειμένου να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στην Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Άργους - Μυκηνών. Από την ανάληψη των καθηκόντων την νέας Δημοτικής Αρχής και την εφαρμογή του προγράμματος Καλλικράτης, ο Δήμος βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να μη βρίσκει σύννομο τρόπο πληρωμής των εργαζομένων της ΚΕΔΑΜ (πρώην ΔΗΚΕΠΑ). Η κυβερνητική προχειρότητα σχεδιασμού του Καλλικράτη οδήγησε στο να παραμένουν απλήρωτοι εργαζόμενοι, ακόμη και για επτά μήνες.

Ειδικά αυτές τις μέρες που οι ωφελούμενοι από τα προγράμματα κοινωνικών υποδομών (Βοήθεια στο Σπίτι, Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παίδων) έχουν ιδιαίτερη ανάγκη από την αρωγή του Δήμου, η παρέμβαση του Δημάρχου ήταν επιβεβλημένη. Μετά από επικοινωνία της Επιτρόπου Δημοσιονομικού Ελέγχου με ανώτερα κλιμάκια, βρέθηκε λύση στο πρόβλημα που ήταν γραφειοκρατικό και όχι ουσιαστικό και δόθηκε η διαβεβαίωση πως οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν άμεσα, πριν από το νέο έτος.

Σε σχετικές δηλώσεις του ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος αφού ευχαρίστησε την Επίτροπο σημείωσε: «ο Δήμος Άργους Μυκηνών διεκδικεί με αποφασιστικότητα και όπως φαίνεται με αποτελεσματικότητα την συνέχεια των κοινωνικών υποδομών (και ειδικά την Βοήθεια στο Σπίτι) σαν συμπαραστάτης στους εργαζόμενους, που κάποιοι με προχειρότητες και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις δεν επέτρεπαν να πληρωθούν. Οι στυλοβάτες των κοινωνικών δομών του δήμου, οι εργαζόμενοι δηλαδή, έλαβαν την διαβεβαίωση πως θα εξοφληθούν άμεσα προκειμένου και αυτοί και οι ωφελούμενοι από το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου να περάσουν με αξιοπρέπεια τις άγιες ημέρες που έρχονται».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ