ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Το μοιραίο ''13άρι'' των Γεωργιανών διαρρηκτών.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:22:00 π.μ. |
 Πρόκειται για μια σπείρα αλλοδαπών διαρρηκτών, που από την 1η Μαρτίου του 2012 μέχρι και τις 16 Μαϊου, είχαν πραγματοποιήσει 12 διαρρήξεις σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας και της Αρκαδίας, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές.


Στο 13ο χτύπημα ατύχησαν. Οι δράστες κατάφεραν να μπουν σε σπίτι γυναίκας, βούτηξαν διάφορα αντικείμενα αξίας και χρυσαφικά και έφυγαν. Οι έρευνες της αστυνομίας απέφεραν καρπούς και ο επικεφαλής της συμμορίας, ένας Γεωργιανός, εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στο τμήμα.

Εκεί παραδέχθηκε τη συμμετοχή του στις διαρρήξεις και είπε ότι μαζί του, ήταν ακόμη δύο αλλοδαποί που αναζητούνται. Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ ο Γεωργιανός διαρρήκτης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ειδικότερα, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος, μαζί με ακόμα δύο συνεργούς του, είχαν διαπράξει τις παρακάτω κλοπές-διαρρήξεις:
Την 01-03-2012 τις πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπής, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.


Την 01-03-2012 τις πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπού, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, κοσμήματα και μία (1) φωτογραφική μηχανή.
Την 23-03-2012 τις πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπού, αφαίρεσαν κοσμήματα.
Την 24-04-2012 τις πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπού, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα.
Την 30-04-2012 τις πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπού, αφαίρεσαν κοσμήματα.
Την 04-05-2012 τις πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπού, αφαίρεσαν κοσμήματα.
Την 10-05-2012 τις πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπού, αφαίρεσαν κοσμήματα και μία (1) φωτογραφική μηχανή.
Την 17-04-2012 τις πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, αφού διέρρηξαν οικία αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα.
Την 16-04-2012 τις πρωινές ώρες, στην Ασίνη Αργολίδας, αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπού, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα.
Το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της 22-04-2012 έως τις πρωινές ώρες της 23-04-2012, στα Κάτω Βέρβενα Αρκαδίας, αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπού, αφαίρεσαν κοσμήματα.
Την 03-05-2012 τις βραδινές ώρες, στο Ξηροπήγαδο Αρκαδίας, αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπού, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.
Την 16-05-2012 τις πρωινές ώρες, στα Κάτω Βέρβενα Αρκαδίας, αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπής, αφαίρεσαν κοσμήματα.

Εκτιμάται ότι, από την δράση τους, είχαν αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα, που η συνολική τους αξία, ξεπερνά τις -55.000- ευρώ.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ