ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Σαρώνει ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:32:00 μ.μ. |
 Πρώτος στις καρδιές και την εκτίμηση του κόσμου της Αργολίδας είναι ο υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στην Αργολίδα, Παναγιώτης Αναγνωσταράς. Οι κυλιόμενες τηλεφωνικές που γίνονται στην Αργολίδα δείχνουν ότι ο πρώην δήμαρχος του Ναυπλίου θα έρθει πρώτος και μάλιστα με μεγάλο αριθμό σταυρών.

Ο ίδιος προσπαθεί να κρατήσει χαμηλά τους τόνους.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε δημοσιογράφος του Moriasnews, ο κ. Αναγνωσταράς δεν θέλησε να σχολιάσει την εκτίμηση για την αδιαμφισβήτητη πρωτιά του.

Παναγιώτης Αναγνωσταράς: «Δεν μπορώ να σχολιάσω τις πληροφορίες σας, εγώ κάνω τον αγώνα μου, είμαι ένας άνθρωπος που ήτανε 10 χρόνια στην αυτοδιοίκηση και στο «τιμόνι» της πόλης του Ναυπλίου, οι πολίτες ξέρουν ποιος είμαι και ποιο είναι το έργο που έχω αφήσει εγώ στον δήμο.

Το κλίμα όμως είναι παγωμένο, υπάρχει μια δυσαρέσκεια , εύχομαι οι πολίτες την τελευταία στιγμή να αποφασίσουν με συνείδηση και όχι με θυμό και οργή».

«Όλοι οι υποψήφιοι είναι πολύ άξιοι και ικανοί, αυτή την φορά η Νέα Δημοκρατία έχει φτιάξει ένα από τα καλυτέρα ψηφοδέλτια, δεν θα σχολιάσω τίποτα και για κανέναν, εγώ εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους γιατί όλοι παλεύουμε για το καλό και την σωτηρία της χώρας.»

Γιάννης Μπρούτζος
www.moriasnews.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ