ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Η νεανική ομάδα του ΝΟΝ κατέκτησε την 3η θέση στον όμιλό της

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:07:00 π.μ. |
 Η άψογη συνδιοργάνωση των αγώνων της Α’ φάσης του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Ανδρών Γ’ Εθνικής Κατηγορίας από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. και το Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου και το πάθος των παικτών της ομάδας του Ναυπλίου έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα. Η νεανική ομάδα του ΝΟΝ, και νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική, κατέκτησε την 3η θέση στον όμιλό της και την παραμονή της στην κατηγορία. Όπως και πέρσι, ήταν η ομάδα με το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας, με μεγάλη διαφορά από όλες τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος και με το λιγότερο χρόνο προετοιμασίας, αφού το κολυμβητήριο παρέμεινε κλειστό επί 5μηνο.


Παρ’ όλα αυτά, οι «μικροί» του ΝΟΝ έδειξαν τη θέλησή τους να κρατήσουν σφιχτά την περσινή τους επιτυχία και να δείξουν ότι μελλοντικά, και με καλύτερες συνθήκες προπόνησης, έχουν να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις με την ομάδα που εκπροσωπεί ολόκληρη την Αργολίδα επί 39 συναπτά έτη στα εθνικά πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης.

Στο τέλος της διοργάνωσης, μετά από ψηφοφορία μεταξύ των ομάδων, ο υδατοσφαιριστής του ΝΟΝ Νίκος Πότιτς ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος παίχτης και έλαβε αναμνηστική πλακέτα της ΚΟΕ.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος (αλφαβητικά) οι: Θεοδοσίου Άκης, Καγιόγλου Ερρίκος, Κανελλόπουλος Ορέστης, Καραχάλιος Νίκος, Κατσαρός Αντώνης, Κλεομενίδης Βασίλης, Κλεομενίδης Γιώργος, Κοντός Χρήστος, Κωνσταντακόπουλος Αναστάσης, Κωσταλάμπρος Κώστας, Μπουγιώτης Παναγιώτης, Μυλωνάς Δημήτρης, Ντέμος Γιώργος, Πότιτς Νικόλαος, Τσελίκας Γιώργος, Τσελίκας Ανδρέας.

Προπονητής του αξιόμαχου συνόλου είναι ο παλιός πολίστας, με συμμετοχή στις εθνικές ομάδες και πολυετή θητεία στην Α1 Εθνική Κατηγορία Θοδωρής Ανδρεάκος. Βοηθός προπονητή, φροντιστής, αλλά και στυλοβάτης της όλης διοργάνωσης ο αειθαλής Κώστας Γκούβερης (Μακάριος).

Με την ευκαιρία ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους φιλάθλους, που με την παρουσία τους ενίσχυσαν την προσπάθεια της ομάδας και δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στις κατάμεστες κερκίδες του κολυμβητηρίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ