ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το νοσοκομείο Ναυπλίου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:13:00 π.μ. |
Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων εχθές για το θέμα που έχει προκύψει ύστερα από δημοσιεύματα που φέρουν το Νοσοκομείο Ναυπλίου να ενοικιάζεται.

 Βέβαια η συνεδρίαση είχε ευρύ χαραχτήρα μιας και ήταν σύσωμοι εκπρόσωποι των συλλόγων του Νοσοκομείου, η διοίκηση , οι βουλευτές του Νομού πλήν του Γιάννη Μανιάτη, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δ.Καμιζής, εκπρόσωποι όλων των φορέων του Δήμου και οι Αντιπεριφεριάρχες Τάσος Χειβιδόπουλος και Α.Πουλάς.
 Όπως ήταν φυσικό όλοι πήραν θέση υπέρ του να παραμείνει το Νοσοκομείο ως έχει και να αναβαθμιστή.
 Ο Γ.Ανδριανός δήλωσε πως σε επικοινωνία που είχε πριν την συνεδρίαση με τον αρμόδιο Υπουργό του δήλωσε πως δεν τίθετε τέτοιο ζήτημα και επίσης διαβεβαίωσε ρητά ο Ανδρέας Λυκουρέτζος ότι δεν θα κλείσει το Νοσοκομείο Ναυπλίου.
 Ο Δ.Κοδέλας είπε ότι τα Νοσοκομεία υπολειτουργούν και εξείρε τον ρόλο του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού.Συνέχισε κάνοντας μια γενικότερη πολιτική τοποθέτηση για την υγεία και ζήτησε την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν τα νοσηλευτικά ιδρύματα του Νομού.
Ο Γ.Μανιάτης λόγω κοινοβουλευτικών καθηκόντων δεν μπόρεσε να είναι παρών , δήλωσε όμως ρητά ότι είναι ένα κακόγουστο αστείο και δεν μπορούν να έχουν καμία βάση. Επίσης τόνισε το εννιαίο της λειτουργίας των δυο νοσοκομείων και ότι οι εποχές που λειτουργούσαν οι δυο πόλεις σαν παναργειακός-παναυπλιακός έχουν παρέλθει προ πολλού.
Ο Τ.Χειβιδόπουλος και οι 8 υπουργοί υγείας που έτυχε να έχω συναντήσει είχαν ως απότερω στόχο την αναβάθμιση, βέβαια τα αποτελέσματα ήταν ακριβώς τ΄αντίθετα.Το νοσοκομείο στην μέση των δυο πόλεων είναι αστεία, δεν είναι δυνατόν να πετάξουμε τόσα εκατομμύρια ευρώ εγκαταλείποντας τα ήδη υπάρχοντα κτήρια φτιάχνοντας ένα ακόμα.
Τοποθετήθηκαν όλοι εκθέτοντας τις απόψεις τους που κινήθηκαν στην ίδια κατεύθυνση .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ